Zdravím, kdysi jsem na net objevil fotky z upravy razeni, jednalo se o upgrade stavajicich origo dilu ( neslo o vymenu za zakoupeny short shift). A zajima me jestli nekdo nema odkaz na nejake takove stranky, nebo jestli nema clanek stazeny doma. Byly tam totiz fotografie s popisem o kde a o kolik nastavit paku razeni, ktera je na prevodovce a ty bych zrovna potreboval. Jinak jsem se dival na 205gti.com a tam jim nejede sekce s upravama.
A pokud jste nekdo zminenou upravu provadel, tak nevahejte sem hodit pripadne zkusenosti....
měl jsem ti na svém GTI a fachalo to naprosto bez problémů. stačí si sehnat ten díl, kterého se to zkracování týče, zkrátit a instalovat.....není třeba kupovat ten předraženej díl co se nabízí na netu - výsledek je stejnej.
Ale popravdě řečeno se dráha řazení nezkrátí nějak brutálně, ale poznat to je.
Bohouš 205 GTI píše:měl jsem ti na svém GTI a fachalo to naprosto bez problémů. stačí si sehnat ten díl, kterého se to zkracování týče, zkrátit a instalovat.....není třeba kupovat ten předraženej díl co se nabízí na netu - výsledek je stejnej.
Ale popravdě řečeno se dráha řazení nezkrátí nějak brutálně, ale poznat to je.
No ja mam v 205 ke ori diel,a je to o niecom inom,ako ked si to spravis doma
To je bida, porad nic. Vypada to tak, ze to budu muset poresit sam. Po delsich uvahach a zkoumani jsem se rozhodl, ze nebudu prodluzovat stavajici L paku, ale vyrobim takovy mezikus. Jinak, v zaloze jsou jeste dve podobna reseni :D a je take naplanovano testovani pri zavodech .