Tak nastal problém u ropáčka a to ten že občas se stalo že se nerozsvítila kontrolka na žhavení, ale třeba na podruhý napotřetí se rozsvitila a nastartoval jsem.Ale dneska se rozsvitila jenom jednou a pak už ne.
Nevím co s tím jestli jít po kabelech a zkontrolovat jestli nekde není upadenej a nebo jestli tam není u toho nějáká pojistka fakt nevím tak prosím poradte.
Jen pro ty co sem moc nechodí je to 1,8D viz foto
Přílohy
Peugeot 205Roland Garros cabrio Originální klasika na léto Saab 9000 CS Dělník bez šneka Saab 900Talladega prostě Sob, zatím serie Saab 9000Anniversary/aero Maptun Stage IV.
melo by to být v te krabičce ... vede z tama dratek na kontrolku budíku, vetšinou tam býva špatný kontakt ... kontox to jistí :) .. jinak mi to dělá taky ale nejak to neresím.. počkám 7s a startuju :)
Hm ale ja pravě nenastartuju takže je tam něco vysypanýho
Peugeot 205Roland Garros cabrio Originální klasika na léto Saab 9000 CS Dělník bez šneka Saab 900Talladega prostě Sob, zatím serie Saab 9000Anniversary/aero Maptun Stage IV.
tak jsem se na to byl kouknout, odšrouboval jsem tu modrou krabičku od kastle, odpojil jsem konektory a silové kabely ... všechno jsem odrhl ocelovým kartáčem ... nastríkal sprejem na kontakty a kotrolka už svítí pokaždé ... zkus udělat to samé ... ja jsem to tam mel fest zaoxidovaný
Myslíš tu u "mě" šedou krabičku? Jo zítra se na to mrknu jsem to jen prostříkl ale chce to odrhnout jak píšeš a pak se uvidí.
Tak dneska zase to od rána šlo bez chyby a bylo vžycky slyšet i cvaknutí na žhavení co si myslím že mě včera necvakalo.Takže jsem to odrhl a stříkl kntaktním sprejem.Ale co mi není jasný je že když Se podívám zespodu na to žhavení tak tam je nápis FIAT
von bude system žavení u starejch dechtožroutů stejnej děda měl ve starý ibize žavení z 205 takže možný je všecko - proto to womec má modrý (já taky) - origo peugeot a ty šedý