Co uskutečnit takový malý či větší sraz clubáci a clubačky v Praze třeba na Zličíně u Mc.Donald na parkovišti(mimochodem jeden malý už se tam uskutečnil)???Pro vás z Prahy a jeho blízkého okolí??? Co vy na to??? A kdy by vám to vyhovovalo a zda by byl o sraz zájem??? Čekám na vaše názory a příspěvky
Naposledy upravil(a) Červený Tom dne 26 srp 2009 20:22, celkem upraveno 1 x.
TOM ala "205, un sacré numéro". "Drive Of Your Life"
My car:
Peugeot 205 1.8 XRD (1986) 44kw "Bedřich" - 200tisíc s ním mám najeto a stále,stále věrně slouží
My Work car:
RM 122 GRAD "Drakouš" s BZ
OT 64 SCOT ("Bobík 207,ZRZEK 208,KILLER 205,BOMBER 206") by KFOR
BRDM 2 "Zlobr "
vinorak píše:jo nějak to tu opět upadlo Ten minul taky svolal Tom a nakonec nepřijel já jedu, a je mi jedno kterym autem
Pravdu díš milý hochu To víš jako vy všichni jsem dost zaměstnaný,zaneprázdněný a hlavně když se blbne teď s tím nejvýše postaveným zástupcem boha na zemi co nás má v příštím týdnu poctít návštěvou je to ještě horší Tak je starostí navíc a do toho jdu ze 24hodinové služby do služby.Myslel jsem že bych to naplánoval na dnešní odpoledne ale pak jsem se dozvěděl že mám ze včerejška na dnešek 24hod. službu a zítra nastupuji do další 24 tak jsem to sem radši ani nepsal A co by vám vyhovovalo nejvíce??? Šel by sraz ve všední den nebo jen víkendové dny??? Napadal mě třeba páteční odpoledne cca kolem 16-17hod. či jinak víkendové dny. Dík za názory.
A něco naplánujeme. V brzké době.
TOM ala "205, un sacré numéro". "Drive Of Your Life"
My car:
Peugeot 205 1.8 XRD (1986) 44kw "Bedřich" - 200tisíc s ním mám najeto a stále,stále věrně slouží
My Work car:
RM 122 GRAD "Drakouš" s BZ
OT 64 SCOT ("Bobík 207,ZRZEK 208,KILLER 205,BOMBER 206") by KFOR
BRDM 2 "Zlobr "
no nevim, zrovna třeba v pátek v 5 se táhnout přez celou Prahu to abch vyjel ve 3 Ale teoreticky mi to je fakt jedno kdy S papežem mi ani nemluv, Terka bydlí ve Starý Boleslavi a tam to pucujou jak kdyby měl přijet Stalin