zahrádku na 3 dvířko
-
- Uživatel
- Rok narození: 1989
- Skutečné jméno: honza
- Kontaktovat uživatele:
zahrádku na 3 dvířko
čau, neměl by někdo přebytčnou zahrádku na 3 dvířko bez otvíracích oken? na stavu nezáleží, díky za nabídky
... nenudim se
-
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
- matt89
- Aktivní uživatel
- tel.:: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: zahrádku na 3 dvířko
taky ji shanim ale cetl jsem ze bez otevirani zadnich oken to tam nedam..ale nepochopil jsem ze kdyz budu jezdit v zime tak budu muset mit otevreny okynka?...slesaslesa píše:ale notak, někomu se určitě doma válí
Prý jezdím na mině :-P
-
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
no já si myslim žes to jenom špatně pochopil, tam nejde o otevřený okínka ale že je tam jinak ta guma kolem okna pokud se nepletu. určitě to neni tak že když máš zahrádku tak musíš mít otevřený okna
... nenudim se
- vinorak
- odborník
- Rok narození: 1986
- Skutečné jméno: Tomas
- tel.:: 0
ale prd, zahrádka je stejná jak pro výklopný tak pro pevný okýnka kastle je přeci stejná, ale u pevných se musí jenom trošku vyklonit ta přední část gumy(ta ale stejně netěsní, ta je tam jenom aby to bylo zároveň s kastlí) a ta packa zakrádky se tam prostrčí. U výklopných je ta guma jiná a ta packa se tam vejde rovnou
-
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
- red.1
- Aktivní uživatel
- Rok narození: 1980
- Skutečné jméno: Vaclav
- Kontaktovat uživatele:
No, je to skoro tak jak napsal Vinorák...
Sám mám neoteviratelná okénka a mám tam nosič pro oteviratelná okénka. Musel jsem trošku vypodložit jednu řekněme plošku, která dosedá na střechu karoserie a je to v pohodě. Nalepil jsem tam kousek filce. Mám to vyzkoušené a drží to jako s...ě.
Minulý týden jsem se vrátil z dovolené a vezl jsem střešní box plný věcí a dobrý.
Sám mám neoteviratelná okénka a mám tam nosič pro oteviratelná okénka. Musel jsem trošku vypodložit jednu řekněme plošku, která dosedá na střechu karoserie a je to v pohodě. Nalepil jsem tam kousek filce. Mám to vyzkoušené a drží to jako s...ě.
Minulý týden jsem se vrátil z dovolené a vezl jsem střešní box plný věcí a dobrý.