Ty lemy na té červené 205 co poslal Stennli07 mi hodně připomněly P309 EVOLUTION... taky to mělo na prahy a k tomu na dveřích dopasovaný lemy, tak že to na sebe navazovalo
.. a ty kola
▶Peugeot 306 1.9D 50kW - současný lev ▶EX: Peugeot 309 GL 1.4 47kW - už je v automobilovém nebi... sloužil dobře ▶309 1.4GL (carb) vs. 205 1.8TD
N3R3Z píše:Ty lemy na té červené 205 co poslal Stennli07 mi hodně připomněly P309 EVOLUTION... taky to mělo na prahy a k tomu na dveřích dopasovaný lemy, tak že to na sebe navazovalo
.. a ty kola
Prahy a narazníky mam v německu lemy bohužel na ni nebyly ale postupně to dovezu celýco je na fotkách i s těmi na dveřích kdybych to koupil najednou tak by to byl ranec takhle po částech mně to vyjde levněji
gordy zakolik bys mohl vyrobit nasávač na kapotu o rozměrech 50+20+3
měl by to být obdelník, nějaký jednoduchý tvar. kopyto si myslím nebylo by těžké udělat
Peugeot 405 SRDT r.v. 94 . EX
Mazda 323f 1.5 16v rok 98
Klobe píše:gordy zakolik bys mohl vyrobit nasávač na kapotu o rozměrech 50+20+3
měl by to být obdelník, nějaký jednoduchý tvar. kopyto si myslím nebylo by těžké udělat
Koupíš v každym druhym obchodě s tuningem.
205 GTi (Mi 16) Gekon 205 Roland Garros 205 Winner
309GT píše:A na kolik by prosím vyšel jen ten zadní nárazník na 309ku v německu?Občas tam jezdím tak koukám po vrakovištích,ale nikdy jsem na něj nenatrefil Díky
Bez základní formy,tedy toho nárazníku co by jsi chtěl to nemá cenu vyrábět.
Jsme spíš jen takový kopírovači.
Zakázkový výroby je zdlouhavá a drahá.
205 GTi (Mi 16) Gekon 205 Roland Garros 205 Winner