tak něco pro smraďochy
když ráno dojdu tak nastartuju na druhé nažhavení( což je v pohodě) ale tak 5 minut než se motor zahřeje tak vychází hustý modrý dým po zahřátém motoru je vše ok.
2. když auto stojí delší dobu na přímém slunci tak nemůžu vůbec nastartovat, až tak po půl minutě točení chytne a potom opět vše ok
a ještě jedna otázečka, dá se koupit jen samotné těsnění na termostat???
Peugeot 405 SRDT r.v. 94 . EX
Mazda 323f 1.5 16v rok 98
ohledne toho statování .... dej novy žhaviče, zkontroju kontakty od baterky ke startéru (včetně ukostření baterky) ... podivej se jestli nemáš špatný těsnění v palivovým filtru .... a rekni mi jakou máš baterku (startovavi proud a Ah) a jak ji máš dlouho :)
žhaviče funkční, palivový filtr nový i s těsněním a baterka je cca 2 roky stará VARTA blue dinamic- bezůdržbová 95AH myslím. kráva jak prase no kontakty nevím ale myslím si že tam nebude zakopaný pes, leda to ukostření ale to nevím kde hledat
facht netuším jestli už ty starší míň žhavily nebo nevím,ale po výměně to už nekouří ani studený,dal sem tam teda shitky od brisku ale budu kupovat nový od Beru nebo Bosch.
Nissan Terrano 2.7TDI Dříč a mezek pro stavbu a les Citroen C5X7 Tourer 2.0HDi daily car ženy
tak jsem si to četl a dobírka by stála nějakých 150 kč
mrkl jsem se na autokelly a tam je úplně stejně napsané a u kelly mám dobírku zdarma tak si to vezmu z kelly a ještě z 40% sleva tzn. 13 kč