rozvody elektriky..

Vše co se týka problémů a zapojení elektriky, el. obvodů, vnitřní el. výbavy apod.
Odpovědět
p!nk p!ggy
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

rozvody elektriky..

Příspěvek od p!nk p!ggy »

zdravim..
ten co mel to auto prede mnou byl uplnej kre*en..nebo aspon ten kdo delal ty elektricky rozvody..pac je to fakt silene udelany..proste par dratu vede rovnou na pojistky tam je to NEJAK pridelany,atd..nejaky trapny svetylko jsem vevnitr mel ktery se tam VUBEC nehodilo a navic skoro ani nesvitilo pak jsem zjistil ze ten blbec jen vzal kus dratu to dal nekam na pojistky a druhej kus dratu z toho svetylka JEN prilepil k tomu a videl ze to sviti tak to nechal bejt ani to tam nepajel nic..

nektery spoje jsou teda napajeny atd..
ale chtel bych se optat jak moc by bylo tezky to dat vsechno do kupy aby to bylo v poradku..pac fakt nechci aby se s tim pak neco stalo..

a pokud tu je nekdo kdo by byl ochotnej mi pomoct tak bych to jenom uvital..nejlepsi by bylo kdyby to byl nejakej autoelektrikar..:)

ale tak uvitam pomoc vsech..

mockrat dekuju..
Peugeot 205, 1,8D, modrej smoula - prodano
Opel Astra F
vinorak
odborník
odborník
Rok narození: 1986
Skutečné jméno: Tomas
tel.:: 0

Příspěvek od vinorak »

no jestli to je moc zprasený tak asi nejednoduší bude sehnat celej kabelovej svazek pod přístrojovkou a jenom to přehodit. :roll:
Peugeot 205 1.9 Gti Griffe Obrázek

Citroen c2 1.4 hdi
Milhaus
Club admin
Club admin
Rok narození: 1984
Skutečné jméno: Milan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milhaus »

Tak něco podobného jsem řešil i já...ale ještě mě s elektrikou čeká hodně práce...Jinak dráty jak jsem dělal rádio jsem taky nepájel, dělal jsem kroucené spoje... :wink:
________
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |
duke
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od duke »

taky mám problémy s elektrikou. Měním elektriku z GTi I za novou z GTi II a nedělá to dobrotu. :x
205 I GTI 1600 741A/C 1984.12
BMW E36 316i 75/102 M43B16
Aprilia Futura AF1 kit polini
Obrázek
Obrázek
Odpovědět