p205: Drobek

Představte své 205ky nebo projekty na čem zrovna pracujete

Moderátor: rada

Odpovědět
matt89
Aktivní uživatel
Aktivní uživatel
tel.:: 0
Kontaktovat uživatele:

p205: Drobek

Příspěvek od matt89 »

Tak konečně jsem se dostal i na toto téma. Pohovořit o svém kousku.

Předtím bych ale chtěl jen zdůranit, že než jsem se dostal k tomuto autu, trvalo to. A navíc. Toto auto se mi vůbec nelíbilo - ale čas to zahnal.

Takže už mám Drobka od ledna 2009 a je fakt, že jsem ještě s ním neboural - předešlé zkušenosti mi říkali, že déle jak měsíc mít auto nebudu.
A jak to bývá, když má majitel auta trochu inspirace a šikovné ruce, začal jsem na vylepšování.
Je pravda, že jsem neměl moc peněz, když jsem chodil ještě do školy ale teď o prázdninách jsem se do toho vrhl.
Samozřejmě první co se musí udělat v autě - pokud teda je v pojízdném stavu, je audio. ze staré škodovky co jsem ml jsem tam vrazil 140 W repro dozadu na plato. Hrůza ale hrálo to. U mého strýce jsem si vymontoval ND jako byli zadní světla a zadní spoiler z GTi.
Prý jezdím na mině :-P
matt89
Aktivní uživatel
Aktivní uživatel
tel.:: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: p205: Drobek

Příspěvek od matt89 »

tak konečně jsem dneska udělal pár fotek. Je blbá kvalita obrazu protože zrovinka vycházelo sluníčko ale jako dá se to - né že né. je vlastně vyfoceno auto snad ze všech stran a ještě trocha interiéru. je pravda, že už jsem stačil vyměnit klasickýšvihadla za el. stahovačky, zadní světla z Gti a koupit si konečně lepší koberečky pod nohy a potahy.

jak už jsem psal. zatím malé ale pokročilé změny.
Přílohy
.:klasika:.
.:klasika:.
Obraz264.jpg
tady už jsou vidět náznaky snahy. zadní světla z Gtička
tady už jsou vidět náznaky snahy. zadní světla z Gtička
Obraz266.jpg
el. stahovačky - velká machrovinka.
el. stahovačky - velká machrovinka.
tyto budiky jsou strašný. v budoucnu budou jiné
tyto budiky jsou strašný. v budoucnu budou jiné
ani nevim proč jí sm dávám. asi jen pro srovnání, tento týden tam budu dávat zase z Gtička tapeci
ani nevim proč jí sm dávám. asi jen pro srovnání, tento týden tam budu dávat zase z Gtička tapeci
a zase ty světla, na ten vyfuk nekoukejte :-D. nedáno mi upadla koncovka. zase mě čeká renovace.
a zase ty světla, na ten vyfuk nekoukejte :-D. nedáno mi upadla koncovka. zase mě čeká renovace.
a toto už je mé audio...po těch 140 W sem se polepšil. 2x 1 kW třípásmové středy.
a toto už je mé audio...po těch 140 W sem se polepšil. 2x 1 kW třípásmové středy.
a zase repro. akorát zeshora. a navíc je tu hezky vidět plato které jsem vyrobil. dalo mi to den práce i se woofrem ale za tu práci to stálo
a zase repro. akorát zeshora. a navíc je tu hezky vidět plato které jsem vyrobil. dalo mi to den práce i se woofrem ale za tu práci to stálo
Obraz273.jpg
p205 XL
p205 XL
a ještě můj zadek. zatím nic moc. ale starám se o to, jako by to bylo moje vlastní :-P.
a ještě můj zadek. zatím nic moc. ale starám se o to, jako by to bylo moje vlastní :-P.
a tady už je starý woofer. dostal sem ho do sestry, která ho měla v alfa romeo. ani neví, že jsem si vytahnul i kabeláž za 1000 kč. ale psst:-D
a tady už je starý woofer. dostal sem ho do sestry, která ho měla v alfa romeo. ani neví, že jsem si vytahnul i kabeláž za 1000 kč. ale psst:-D
a tady už je moje nová, přesně děsně těsně dělaná na míru. za tu námahu to stalo. pasuje do auta jako ulitá
a tady už je moje nová, přesně děsně těsně dělaná na míru. za tu námahu to stalo. pasuje do auta jako ulitá
Obraz278.jpg
je to takový patvar...
je to takový patvar...
a tady už je vestavěná. počítám že pro něj udělám ještě brášku.
a tady už je vestavěná. počítám že pro něj udělám ještě brášku.
Prý jezdím na mině :-P
Odpovědět