problemy a rady okolo mojej 205-ky

Takový pokec na „úrovni" týkající se 205tek
Odpovědět
mish0o
Uživatel
Uživatel
tel.:: 0

problemy a rady okolo mojej 205-ky

Příspěvek od mish0o »

Ahojte nedavno som kupil 205-ku v pomerne dobrom stave a teraz doladujem aby bolo the best ...

Potreboval by som od vas pomoc ...preto do par bodov zhrniem moje problemy:

1. Mam 1.4l oznacenie xr rocnik 89 ...myslim si ze mi vela papa ....ked stojim a trosku na to dupnem strasne pluje tak ma napadlo ci nie je nieco zo siticom alebo nieco podobne ( doslova spravi mokru ciaru ) v meste mi to zozerie okolo 9 litrov ...dalej plyn je dost citlivy a auto byva v otackach niekto mi radil ze to moze byt tepelne cidlo preco prave to netusim kedze som do aut moc neni...

2.nedavno sa mi stalo ze nesiel zastrcit kluc do zapalovacej skrinky tym padom som nemohol tocit volantom a ani samozrejme startovat vyriesilo sa to vymenou novej skrinky akurat som kvoli tomu rozobral celu palubovku kedze som to robil prvy krat no nakoniec sa pri skladani stalo ze mi nejsli smerovky teraz uz idu ale stale nechapem preco nesli vystrazne isli ...znova som to rozobral zlozil a isli myslite ze to bolo iba v nejakom kontakte ?

3.kedze som v aute pri kupe nemal autoradio a prvy majitel koncovku dozhlavo odrezal robil som novu euro koncofku probem bol ze v aute som nemal plech to ktoreho sa ma autoradio zastrcit a zacvaknut nakoniec do ho iba zastrcil a je tam volne cize by ma zaujimalo ako to tam vlastne je a mate

4.rad by som si do kufru spravil osvetlenie dost by sa mi to zislo hlavne pri nakupoch a ine... neviete mi teda poradit nejake lacne a jednoduche riesenie ? nejaky neon alebo nieco podobne ...potom aj navod ako to spravit aby sa svetlo aktivovalo pri otoceni klucika a pri otvoreni kufru rozsvietilo alebo by som sa mozno uspokojil aj s vypinacom

5.dost podobna otazka mam na zadnom okne brzdove svetlo akurat nejde neviete mi poradit ako ho spojazdnit ako sa kableoznacuju kam idu kde a ako to pokukat popripade pri vymene ako postupovat ( nove zapojenie )

6.chcel by som si spravit do zadu ako su sedacky a tam ta odkladacia prepazka reprak ... reprak by som mal ...dieru by som spravil ...myslite ze sa to oplati vsetko robit nebudeto ziadny vyvod na subac malo to sluzit ako 3 reprak....ten co mam je stary dobry reprak.... myslite ze je to zbytocne alebo kupit novy ...co by ste spravili ???

7.kedze mam predne sedacky zodrane a nove lacne s 205-ky nemozem zohnat otazka znie ci sa daju aspon predne vymenit s ineho auta teda modelu peugeot napr. 405, 309 ...starsie...

Dufam ze som vsetko napisal ludsky a bude to citatelne a zrozumitelne

Predom dakujem za odpovede
Kupim peugeot 205 alebo nahradne diely viac tu :http://forum.205gti.org/viewtopic.php?f=56&t=5791
Bartik333
Stálý inventář 205clubu
Stálý inventář 205clubu
Skutečné jméno: Lubos
tel.:: 607684334
Kontaktovat uživatele:

Re: problemy a rady okolo mojej 205-ky

Příspěvek od Bartik333 »

Zkus pouzit hledat (search) na vetsinu otazek tak najdes odpovedi.
Staci napsat heslovite co hledas na najdes.
Peugeot 205 1.9D 47kw r.v. 1991 -zatím nic moc,ale az se do nej dám,bude to voňavka. :205:
Peugeot 205 cabrio
Dacia Sandero 1.4 55kw r.v. 2009
Škoda Felicie 1.3 MPI r.v. 1998 40Kw - Odesla do vecnych lovišť,když se nepohodla se silným dubem.
13.11 2008 - Prvni pokuta za nezaple pasy 500kč.
Dne 1.7 2011 - tuning by srnka (prava predni část v háji)
mish0o
Uživatel
Uživatel
tel.:: 0

Příspěvek od mish0o »

kukal som presne moje problemy to veru nie su pokial to teda prekusnes tak by som bol rad keby sa mi k otazkam vyjadrite nemusite na vsetky staci napisat cislo otazky a vasu odpoved ...cize by som tu tu vsetko pohromade do buducna

dakujem za pochopenie
Kupim peugeot 205 alebo nahradne diely viac tu :http://forum.205gti.org/viewtopic.php?f=56&t=5791
Petronel5550
Aktivní uživatel
Aktivní uživatel
Rok narození: 0007
Skutečné jméno: Jenda
tel.:: 733662996
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petronel5550 »

1) Je zima takže auto jede déle na sitič a po městě si to něco vezme takže myslim že 9l je v normě :m:
3)Měl bys tam mít takovej plechovej kastlík na kterym to rádio bude držet ,zašoupne se normálně do tý díry na rádio ;-) Mám jich doma mraky ale bohužel si zo Slovenska :m:
7)Nejsem si jistý ale myslím že ze 405-ky ti tam nepásnou (podle mě jsou širší?,jestli ne tak mě opravte ;-) ) Jinak když budeš hledat tak tu na klubu na nějaký sedačky narazíš,dokonce to tu někdo rozdaval zadarmo (už je to dýl)

Asi sem ti moc nepomohl ale aspon něco :Merci:
Peugeot 307 HDi X-line
Yamaha Neo's Stage 6
VW-Passat B6 TDI Highline
Odpovědět