Červené Lvíče

Představte své 205ky nebo projekty na čem zrovna pracujete

Moderátor: rada

Odpovědět
seeth
Nováček
Nováček
Rok narození: 1991
Skutečné jméno: Kuba
tel.:: 0

Červené Lvíče

Příspěvek od seeth »

Tak, předem bych chtěl poděkovat za hezké přivítaní mezi vas, a dovolte mi abych vam představil moji šelmu :m: .Rad bych aby v tom měli všichni jasno, tak bych začal od podlahy.Takže musím přiznat, že z prvu sem nějake 205ce nevěnoval valnou pozornost, předpokladal sem že mé první auto bude felicia nebo něco podobneho.Naštěsti teď mohu řici se tak nestalo.Mé prvni auto mi shaněl muj znamý ktery je shodou okolnosti automechanik tak sem nechal vše na něm, netrvalo dlouho a řekl mi že by pro mě měl Opel Astra ale nakonec z toho sešlo,řekl mi že diesel by nebyl pro mě nebyl vhodný. Jako druhé auto v nabydce byla pravě felicia, ale za poměrně vysoký peníz takže to také neklaplo.No a potom mi celý natěšený řekl, že sehnal v poměrně zachovalém stavu Peugeot 205, no moc sem se z prva netvařil to vam povím, ale když sem ho uviděl a nasledně se v něm svezl, tak sem změnil nazor.No a tak vzniklo mé přatelsví s 205kou.Níže přikládám zatím pouze pár obrazků ale brzy nafotim vice.
Typ:Peugeot 205XR
Motor:1,1
Rok narození:1990
Přílohy
IMAGE_240.jpg
Ať sem se snažim sebe víc, tak dotyčne hodiny sem neseřídil, stejně bych je chtěl vyměnit za budíky z GTi nebo XS
Ať sem se snažim sebe víc, tak dotyčne hodiny sem neseřídil, stejně bych je chtěl vyměnit za budíky z GTi nebo XS
PEUGEOT 205 XR 1.1 1990
seeth
Nováček
Nováček

Re: Červené Lvíče

Příspěvek od seeth »

Tak již se lvíčkem nějakou dobu jezdím, a pomalu zjisšťuju určitě zavady ktere se budu snažit vyřešit takže: nesviti spatečkove světlo,zamek u řidiče je už poměrně vyběhany tak se zasekáva, ale to se da čekat,jaksi mi nefunguje zadni ostřikovač :myslim: taky vypada že nějakej profik strhl ovladač ktery směruje topeni do vydechů,a občas se při couvani projevuje takovy vrzavy zvuk ale tam ně nenapada čim by to mohlo být :ehm: Takže příšti tyden pude na seřizeni, a pak dam vědět :urg:
PEUGEOT 205 XR 1.1 1990
seeth
Nováček
Nováček

Příspěvek od seeth »

Tááákže mám po opravách bohužel sem na ně neměl čas tak se nabidl znamej že pry se mi na to podiva tak sem dam prozatim jen postřehy:takže zamek po namazani už funguje vpořadku,zadni ostřikovač po sehnani nadobky na vodu taky :smich: co se tyče topeni tak to se jakštakš dalo do pořadku ale budu muset sehnat novej ovladač, vrzani při couvani tak to se samo od sebe ztratilo tak nevim :fran: jinak zitra planuji vyměnu levé pačky pod volantem jelikož mi blbne přepínaní dalkových a tlumených. :bas:
PEUGEOT 205 XR 1.1 1990
seeth
Nováček
Nováček

Příspěvek od seeth »

Tak vám přinaším po dlouhé době par fotek z dnešni vyměny pačky světel,bohužel byla také špatna tak si musim sehnat dalši :myslim:
Přílohy
Zatím jedina věc kterou sem přidal:D
Zatím jedina věc kterou sem přidal:D
IMAGE_245.jpg
A tady už se tvrdě maká:Domluvne jemně rozostřený obraz
A tady už se tvrdě maká:Domluvne jemně rozostřený obraz
No, a toto sem si nemohl od pustit, mé radio na ktere sem tak pyšný sice už je postarši, ale ten efekt zavírani a otevirani, no neber te to:D
No, a toto sem si nemohl od pustit, mé radio na ktere sem tak pyšný sice už je postarši, ale ten efekt zavírani a otevirani, no neber te to:D
PEUGEOT 205 XR 1.1 1990
Odpovědět