Já nad tím mnoho přemýšlím akorát že budu mít po dvou srazech s žigulem a moskvičem tak záleží na datumu ale určo bych se aspoň protáhl i když pivo a grill jsou mé základní lidské potřeby tak si nedovedu představit že bych jel jen na otočku

pichy píše:tak kopr u mě nehrozí, ale mohli bysme se setkat na tom podzimním srázku, který se domlouvá tady: http://forum.205gti.org/viewtopic.php?f ... 8&start=60
takto to chci udělatnero137 píše:ked teda nechces zbytocne rezat do masky je tu este takato moznost. podla mna aj toto vyzera dost dobre. vid.foto.
nejlepší vrakač máš v klimkovicích to není zas tak delako od vás pokud chceš neco blíž tak kopr a ženklava co se týká tuningu v kopru rok od roku vetší kravinakoprovka píše:Dneska jsem se tam chtěl zastavit , dík za radu![]()
Romane ten znak je z 306ky starý model tzn. rok 94 o to přece není moderníMSCH205 píše:pouze výměna za zmin. znak![]()
klobe: ten znak mi u tý 405tky nesedí vůbec, né kvůli tvaru ale spíš jak je chromovanej a "moderní" ale až to nebude v tý bílí arvě tak to bude lepší