205 cabrio
děkuji za rady...ale ted ho kupovat nebudu....pokud tam vydrží přes zimu a budu na něj mít peníze, budu o něm znova přemýšlet....ted ale nemám peníze na dvě auta a taky mi ho zatím všici se kterejma se mluvil, známý, kamarádi vymlouvaj at ho nekupuju, že je to nepraktický, snadno ukradnutelný....a spoustu dalšího...a myslím že maj v něčom pravdu....ale i kvuli těm pěnezum..dal bych 30 za garose a zimu bych musel jezdit v nějaký starý šáde...takže ted ještě pár dní počkám zda se nenajde moje ukradená 205, a pak začnu řešit jiný auto. zas bych rád zustal u 205ky a ted tal trochu přemýšlím o gti..ale ještě uvidím. Jinak jsem byl ještě jednou se na toho Garose podívat, viděl sem i motor a slyšel o něm nějaký info od prodávajícího...
jinak ty střechy šije Zdenda Dubský z Kladna kontak:205cabrio@seznam.cz je to náš člen
- p!nk p!ggy
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
- Linkisek
- 205club je můj domov
- tel.:: 0
Re:
Byly všechny investice opravdu nutné ...p!nk p!ggy píše:ja si sebou bral taky cloveka co jsem MYSLEL ze rozumi autum..a prd ho a auto jsme poridili ale tak s nadsazkou 8tisic..no co se da delat no..takze jsem do toho nastrkal dalsich 25-30tisic no..bohuzel jsem si vzal spatnyho cloveka..
Peugeot 205 1.4 55 kw 1998 Sport na prodej
Peugeot 205 1.8 44 kw 1998 Black Magic Pearl
Peugeot 205 1.8 44 kw 1998 Black Magic Pearl