Peugeot 205 CJ- můj mazel - leto je tady a tim cas na kabrio Peugeot 205 GTI 1,6 - šedá myska co jezdí hodne rychle, prodáno Peugeot 205 GTI 1,9 MI16 - black, pekelný to stroj Peugeot 205 CTI 1,9 - čeká na reinkarnaci všechny typy ložisek za nízké ceny
Este premyslam nad snizenim,otazka je lesti auto neztrati uzitnou hodnotu, myslim ze uz ted je to docela nizko... Ale tak jak to ma Shiny racing sa me to moc libi... Proste nadoraz az do lemu...
Býlí Pežó "tů ou fajv, van pojnt najn, dží tý áj / ár ár" - PRODÁNO
BMW E46 328i sedan - budouci drift machine ;)
to jsem jediný který hlasuje pro světla? je to pěkný, rally styl pro rallye auto a bez toho znaku je to ještě víc parádní U ondry to na fotce taky vypadalo nic moc, ale jak jsem to na srazu viděl na živo tak to vypadalo super.
________ Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let | Fabia 1,9 | SDI |
Milhaus píše:to jsem jediný který hlasuje pro světla? je to pěkný, rally styl pro rallye auto a bez toho znaku je to ještě víc parádní U ondry to na fotce taky vypadalo nic moc, ale jak jsem to na srazu viděl na živo tak to vypadalo super.
Jo Mildo k Rallye to pasuje ale Thyoridas chce mit GTi
Já mám tento....mám ho od Gordyho upravený přímo na Puga i se středovým dílem...a je to decentrní zvuk a vypadá pěkně. Proč chceš měnit ten svůj uprostřed mě se líbí.
Přílohy
PEUGEOT 205 5.dv Open v TP 2.0 jinak 1.9 75kW r.v.89 Všechny ostatní Pugy vyvrakovány..zbylo pár dílů
Rodinný Ford Galaxy 1,9TDI, na výlety Kawasaki VN800 Classic
bud tam pujde ten co sem nasel, nebo jiny koncak (tento je prilis hlasity, a hlavne duni pres podlahu do celeho auta) a na neho pekna ovalna koncovka, ne ze by sa me uprostred nelibil, ale 2 kulate koncovky k tomu autu moc nejdu...
Býlí Pežó "tů ou fajv, van pojnt najn, dží tý áj / ár ár" - PRODÁNO
BMW E46 328i sedan - budouci drift machine ;)