ale pán je gurmánMarcell píše:Me by taky nevadili deti, ale to by ta maminka musela mit barak a v garazi BMW
můj prostý názor zní, na majetku nezáleží...
ale pán je gurmánMarcell píše:Me by taky nevadili deti, ale to by ta maminka musela mit barak a v garazi BMW
Sak ne, to bylo spis z legrace, ale beru to jako velky +hugo boss píše:ale pán je gurmánMarcell píše:Me by taky nevadili deti, ale to by ta maminka musela mit barak a v garazi BMW
můj prostý názor zní, na majetku nezáleží...
už pokukuji po Hondě CBR RR r.v. 2006 , nebo Suzuki GSXR r.v. 2004Semir píše:Taky pěkná...no výběr opravdu dobrý,,,a co neplánuješ s výměnou partnerky výměnu motorky...?
to teda solidni podvozek kolik to stalo?nebo je to seriovka? no koukam ze ma dobry obuti vzorek ma jeste poradnej dezen rekni ma taky xenony?Hanz píše:pritulkyne vypada velice simpaticky :D
mitjo, kdybys příliš dlouho citově strádal, já se rozejdu s tou svoji a můžeme chodit spolu. na co bych byl jinak ten gay?Mitja píše:Tak hosi pred 14ti dnama se se mnou pritulka rozesla.. mezitim se mi v rodine odehraly takove dramata, ze sem nemel ani vterinu abych na ten rochod myslel.. uz je to nastesti vsechno dobré. A ted jak je to uz skoro za mnou, tak si rikam ze mi je lip bez ni, at si to uzije ze ji chybim, uz me to nezajima . Navic sem potreboval podrzet a tesne predtim mi timhle jeste vic podtrhla nohy, takze ENDE . Az se poradne vzpamatuju tak semka snad pridam nejaky novy ulovek
A WoMecu, nahod sem co ted schovavas doma