Tak jelikož dneska bylo hezky, tak sem umyl naší Felcku co máme doma a když už sem byl u toho tak sem si řekl, že vytlumím kufr a podběhy zbytky molitanu co sem si dovezl z práce. No překvapení přišlo, když sem sundal koberec v kufru tak pod tou kozenkou byl ten tlumící sajrajt úplně nacuclý a zhnilý, tak sem ho z tama vypral pryč. Protože se ta svině přilepila za ty roky k podlaze tak sem tu podlahu první musel očistit a pár rezavých míst ošetřit. Nakonec sem to vše natřel barvou co mám na spodky a kufr mi může políbit

. Zítra tam dám ten molitan ať to aspoň trochu utlumí hluky a ten lauf co občas vozím na autě

A když už sem měl sundanou nádobku zadního ostřikovače, která byla ták hnusná a olezlá a špinavá a lepivá od oboustranné lepící pásky tak sem jí pořádně vydrhnul. Nakonec sem ji polepil karbonouvou fólii co mi doma zbyla. Myslím, že to bude suprové. Zítra dodám foto :)
Ještě sem se chtěl zeptat myslíte, že je normální že ta originál tlumící vystélka co tam je, je úplně nacuclá vodou? Nezaznamenal sem, že by mi do auta teklo ale ta asfaltovo-látková sranda byla úplně mokrá na některých místech...