Jinak když už se mi v tom budou takhle šťourat, mám jim říct, aby se mrkli ještě na něco? Když už v tom budou, tak ať se udělá vše co je potřebaJabqooo píše:Omlouvám se že to tak trvalo, ale byl jsem na dovolené, tak jsem auto chvíli neřešil.
Někdo mi poradil ať nechám zadělat dírku na výfuku a v servisu mi kus odřízli a dal tam trubku. Chvilku to bylo o něco lepší, ale potom to začalo být horší. Známej mi říkal, že slyší cvakat ventily, a začala se mi ztrácet voda a objevil se olej ve vodě. Takže jsem na středu objednanej do servisu. Tam mi udělaj rozvody (už je na čase), vymění těsnění a kouknou se na ventily. A uvidí co tam ještě najdou.
Náhodou nevíte někdo okolo jaké částky se může pohybovat cena výměny rozvodů (i s vodní pumpou), výměna těsnění a něco s těma ventilama? Aby mě nenatáhli . A nevíte náhodou jak dlouho jim to asi bude trvat? Když jsem bez auta, jako bych byl bez nohou :-D.
Díky
309 GTI Kolísání otáček, motor se dusí
- Jabqooo
- Nováček
- Rok narození: 1985
- Skutečné jméno: Jirka
Re: 309 GTI Kolísání otáček, motor se dusí
- riderRLM
- 205 its my life
- Rok narození: 1990
- Skutečné jméno: Vlado
- tel.:: 918363947
- Bydliště: Lipt.Mikuláš(my birth place) , Bratislava(my today life)
- Kontaktovat uživatele:
ak ti to pomoze v eurach ,tak vodna pumpa dakych 25e ,kladka 44,a remen 10-15e.. tesnenie neviem presne ale neni drahe... a zalezi co ti budu robit s tymi ventilmi.. ja som dal napr. za komplet repas hlavy 130e.. a robotu neviem kolko budu pytat lebo vsetko robim sam alebo za pomoci kamosov :)Jabqooo píše:Jinak když už se mi v tom budou takhle šťourat, mám jim říct, aby se mrkli ještě na něco? Když už v tom budou, tak ať se udělá vše co je potřebaJabqooo píše:Omlouvám se že to tak trvalo, ale byl jsem na dovolené, tak jsem auto chvíli neřešil.
Někdo mi poradil ať nechám zadělat dírku na výfuku a v servisu mi kus odřízli a dal tam trubku. Chvilku to bylo o něco lepší, ale potom to začalo být horší. Známej mi říkal, že slyší cvakat ventily, a začala se mi ztrácet voda a objevil se olej ve vodě. Takže jsem na středu objednanej do servisu. Tam mi udělaj rozvody (už je na čase), vymění těsnění a kouknou se na ventily. A uvidí co tam ještě najdou.
Náhodou nevíte někdo okolo jaké částky se může pohybovat cena výměny rozvodů (i s vodní pumpou), výměna těsnění a něco s těma ventilama? Aby mě nenatáhli . A nevíte náhodou jak dlouho jim to asi bude trvat? Když jsem bez auta, jako bych byl bez nohou :-D.
Díky
Peugeot 307 1.6 HDi' 05
Peugeot 309 2.0 GTi Turbo' 90
Peugeot 309 1.9 SRD' 89/90
Suzuki GSX-R 1000 K3 '03
------------------------------
Peugeot 607 2.2 16v' 01 -predaná
Peugeot 309 1.9 GRD' 93, zlatúšik - prvá láska,predaná
Peugeot 405 2.0 Mi16' 93 - skončila na ND.. :-/
- Jabqooo
- Nováček
Zítra bych si konečně měl vyzvednout auto a prý to bude cca. 11 000,-. Prej to zdržel dodavatel náhradních dílů, jelikož správní vodní pumpa dorazila až na třetí pokus.
- Jabqooo
- Nováček
Tak se už mám konečně mého Pažouta. Prý mi tam přebrousili, hlavu ventily, vyměnili těsnění,... , dále mi vyměnili rozvody a dali novou vodní pumpu.
A jede to líp a už nesvítí kontrolka diagnostiky, když jedu. Když už jsem do toho tolik investoval (10 500), tak jsem si koupil ten flash lube, když to mám na LPG. Jen si nejsem jistej s instalací. Proto se chci zeptat, má to být 5 - to cm před škrtící klapkou, nebo až za ní? Tady je odkaz na návod:
http://www.ochranamotoru.cz/stahni/flas ... er-kit.pdf
Jo a nějak se mi to hřeje, takže jsem koupil nové čidlo teploty vody v chladiči. Asi se pozdě spouští ventilátor.
Díky moc za radu
A jede to líp a už nesvítí kontrolka diagnostiky, když jedu. Když už jsem do toho tolik investoval (10 500), tak jsem si koupil ten flash lube, když to mám na LPG. Jen si nejsem jistej s instalací. Proto se chci zeptat, má to být 5 - to cm před škrtící klapkou, nebo až za ní? Tady je odkaz na návod:
http://www.ochranamotoru.cz/stahni/flas ... er-kit.pdf
Jo a nějak se mi to hřeje, takže jsem koupil nové čidlo teploty vody v chladiči. Asi se pozdě spouští ventilátor.
Díky moc za radu
- Jabqooo
- Nováček
S autem jsem nadmíru spokojen, jede to líp a konečne už se nerozsvětsuje kontrolka diagnostiky když jedu. Ale mám jiný problém. Večer když jsem jel z práce, tak jsem si všiml, že mi hodně z lehka svítí na přístrojovce baterka. Než nastartuju svítí klasicky normálně, ale když nastartuju nezhasne úplně a svítí jen tak z lehoučka. Tak, že jsem si toho přes den ani nevšiml.
Náhodou nevíte někdo, co by to mohlo být? Mám podezžení na alternátor. Díky moc za radu
Náhodou nevíte někdo, co by to mohlo být? Mám podezžení na alternátor. Díky moc za radu
- Jabqooo
- Nováček
Byl to špatný kontakt na alternátoru. Nejspíš. Už to vypadá v pohodě.
-
- Nováček
- Skutečné jméno: Vaclav
- tel.:: 773873350
Nevíš co ti to dělalo?? Myslím to kolísání a dušení. Mám ten samý problem
Peugeot 205 - 1.4 ct cabrio roland garros
Peugeot 205 - 1.9 cti cabrio
Peugeot 205 - 1.9 TD
Peugeot 205 - 1.8 D
Peugeot 205 - 2.0 Mi16
Peugeot 205 - 1.9 cti cabrio