fejslift ale nie a nie zohnat predny GTI spoiler ..... mam dalsie veci ale tie si nechame na potom
dnes som ocisitl za skatulu dielov a vcera skompletoval saharu a porobil nejake drobnosti

Drziak naraznikov chybaju protikusy tie boli nie velmi podla mojich predstav

spravim si svoje len musim zohnat vhodnu rurku musi byt tensia aby to malo pri naraze ( ku ktoremu dufam nedojde ) spravny efekt tento som natrel zatial zakladom a dostal ochranu proti hrzdy a navaril som nove sroby stare som otrhal pri odbornej demontazi

sroby samozrejme vymenime

Cudoval som sa preco to mam prazne a boli tam rozne priechodky a dutinky preto som zasiel do mojho skladu dielov a nastastie som tam nasiel smerovky zo stareho typu s kade som pouzil ramienka pruzinky a ostatok takze je to fit
co ma ale neminie je vymena spetakov nepresli mojou kontrolou a navyse jeden je taky druhy onaky je tam troska rozdiel v rocniku do 88 a od 88 samozrejme ja mam zase to stastie ked su oba z inych rokov asi kupim nove

a takto cakam
takze projekt pozastaveny idem zmaturovat a potom sa vratim v plnej parade dufam ze uz bude praca a viac penazi a naozaj to roztocime