UP
Peugeot pod plachtou a nove narazniky predny aj zadny
teraz rozmyslam na Dimma bodykitom ( velmi drahe... )
alebo nad Gti bodykytom len predok a zadok ( neviem este .. )
Alebo origo socialna verzia ( to sa mi pozdava zatial najviac )

Predne ramena
Gulove capy
Tyce riadenia
Zamky

Peugeot Rallye pasy!!!!!!! Su zo 106 takze su novsie avsak typovo take iste ale menej opotrebovane !!

Textilne tazne oko a "bambula" vyfuku

pokial sa doslo k tomuto stalo to par sedivych vlasov .......

Poistene nech to nehrdzavie :mrgreen:
takze po niekolkych dnoch flustracie a sedivych vlasoch sa pokracuje v sedackach dnes som polepil vrch este ho musim ist mrknut a zacal som znacit a finalne dokoncovat spodky takze potom sa len pocka na potahy a bude to
DONE :D
Teraz som si myslel ze budem mat jeden necakany vydavok 80 euro nastastie nieje a tak si mozem s vyplaty dovolit daco navyse a to zadne tapaciri GTI :mrgreen: :mrgreen:
tym padom je interier skoro hotovy
teraz zajtra nahodim vyfuk spravim STK EK a zacneme to rozoberat vsetko co drzii na srobe pojde von priprava celolaku
a vsetky frajerini co mam na podovozok sa mozu nahodit a nastriekat to zvladnem aj doma :mrgreen:

Rozpadnute vrchy ( v strede kde ide suchy zips ) inac bocne vedenie top stav !!

Fix na trhlinu cca 1 cm molitan a taka vrecova latka zlepil som to a toto sa uz snad neroztrhne :D + polepene vsetko co bolo treba kde bola trhlinka slo lepidlo ...

viac neukazem :D ale takto to bude predloha

Akurat mam malo vyarznu modru v tieni je az cierna :? no uvidime
este musim kupit nejaku kozku na zadok sedaciek
dnes sa pokracovalo ale este to nieje hotove robilo sa to pomali lebo sa robila pre mna dost dolezita praca

Vsetko kde bol naznak hrdze obrusene dal som na to kyselinu na odstranenie hrdzy a na to zakladnu farbu 2 vrstvy zajtra na to supnem taku priemyselnu farbu co tam musi vydrzat a cele to upracem a nahodim toto

Odhlucovacia hmota a na vrch som dal taku chujovinu no preventivne to budem kontrolovat az to bude zle tak sa bude znova rozoberat

Detaily sa robili tiez
Dakujem vsetkych chalanom ktorych otravujem na FB a pomahaju mi !!