Takže celá sobota v garáži :) proběhla opět oprava pravé stahovačky, svazek ze dveří ven a zkontrolovány kabely v průchodce,kabely jsou v pořádky,nakonec viselo tlačítko u řidiče ,rozpojilo mínus pro tlačítko spolujezdce

dále sem našel na vrakáči blinkrová sklíčka,nevím z čeho jsou,ale pokud někdo bude dělat 4 oko tak by se mohli hodit :) Vyrušilo se tlačítko startování a dali se tam hodiny)plast má jiný odstín ale jinak fajn :)Konektory tam byly připravený jen to zapojit a nacvaknout

Dále se zkontroloval stav všech kapalin,trochu nám dole prosakuje vana,bude chtít přetěsnit,a jsou trochu prasklý svody,na fotce to nejde vidět je to slabá prasklinka asi 2cm dlouhá ale nekouří to tudy,vyměnilo se kufrové světýlko,originál byl rozlomený-výměna za světýlko ze 106,dále se nazuly rally plechy,a dneska je zkusíme projet, a něco nafotit :) potom následoval úklid auta,doplnění výbavy na zimu(startovací kabely,škrabky,koštátko ) a pak jsem odpojil lambda sondu na zkoušku pro ustálený otáček,otáčky po rozpojení držely na 1100 při studeném motoru,ale měl jsem rozpojen jen jeden z dvou konektorů,k druhému se nešlo za boha dostat,dneska po projetí to zkusíme na zahřátém motoru :) a měl bych jeden dotaz pro znalce :D u baterky mám tyčku z nerezu a nahoře je namontován šroub,tyčka pokračuje dolů ke výfuku,pak je pohyblivý spoj,zajištěný pancéřovou trubičkou, a je napojena do výfuku hnedka vedle lamby,je to nějaký pomocník při testováný lambdy? soused to má na 405 1.9 automat také ale trochu jinak ale stejne provedení ,za rady děkuji :)