Takže, jak jsem již avizoval v jedné z místních diskuzí, tak na autě přibily ostřikovače skel na stěračích podobné těm ze 405. Jedná se o domácí výrobu. Na brigádě jsem dělal hadičky na zalévání stromků a tak se mi to tak zalíbilo, že jsem dostal super nápad asi 3 metry této hadičky odcizit. Dodnes se za to stydím... Nicméně hadičky jsem si upravil na požadovanou délku, na konci zacpal (ani se neptejte jak

) a propojil se stávajícími ostřikovacími tryskami, respektive odpojil trysky a zapojil to na hadičky na stěračích. Vše bylo připavněno drátkem, takže v pohodě to na stěračích drží a funkci to plní na 90%. Zbývajících 10% doladím během tohodle víkendu, kdy je potřeba udělat ještě asi více dírek do hadičky, pač mi to sice pěkně stírá, nicméně na okně zaschlá špína nejde dolů, takže sklo není při ostřikování plně namokřeno.
Další věcí je asi konečně vymyšlený systém uložení věcí v kufru. Pořád jsem nemohl přijít na to, jak tam dát povinnou výbavu a kufr s nářadím tak, abych tam pak naskládal i věci, které kadžý týden vozím do Zlína. Nakonec jsem řešení našel a místa je tam opravu dost.
O víkendu se bude pracovat dále na autě, pokud vše pujde v pohodě, přehodím koberec, kompletně ho vyčistím a možná nalepím koženku na dveře, to se ještě uvidí
Jinak auto se začne co nevidět dávat dohromady i po technické stránce. Už jednám se servisem a Autobenexem o náhradních dílech. Komplet přední brzdy, zadní destičky, řízení a spojka, vše bude v nejbližší době nové, už se na to těším...
tak další informace zase příště