Dělám na celém bodykytu,kopyta na přední blartníky už mám skoro hotové teď dělám na zadních ale říkám že to budou blatníky s kapsou jako má T 16.Cena jednoho blatníku bude 2500,-. Pokud by jsi tam chtěl ty mřížky musel bych je tam dodělat a to bude stát další prachy.Celý je to z laminátu.
Do plastu bych v žádném případě nešel nikdy nemůžeš vědět co je to za materiál a co vydrží.Todle už znám z Hondy CRX první generace,ta měla blatníky prahy a půlky dveří plastový, po letech ten plast zkřehnul a praskal.Bohužel to byl materiál který nešel svařit.Tak jsem to kámošovi udělal komplet v laminu a je nad míru spokojenej.
ja se prave docela bojim i toho lamina spis zkusim sehnat starou kastli a navarit to z plechu a pak to udelat na svym...samozrejme kdyz se to povede to lamino taky neni zrovna pevny jak skala
22. 11. 2006 zemřel ve své 205 MI16 Petr Mareš aka Jay, jeden z největších fandů 205Gti a nejlepší kámoš.
Hanz píše:ja se prave docela bojim i toho lamina spis zkusim sehnat starou kastli a navarit to z plechu a pak to udelat na svym...samozrejme kdyz se to povede to lamino taky neni zrovna pevny jak skala
no jestli se ti povedou udělat blatníky v gutmann stylu z plechu, smeknu před tebou...
Já si osobně myslím že ty z plastu nejsou špatný, ani z lamina... a na crx po 15letech stáří ty plasty mají své právo prasknout, a myslím si že ve 200pátý nikdo z nás za patnáct let už jezdit nebude...
Hanz píše:ja se prave docela bojim i toho lamina spis zkusim sehnat starou kastli a navarit to z plechu a pak to udelat na svym...samozrejme kdyz se to povede to lamino taky neni zrovna pevny jak skala
no jestli se ti povedou udělat blatníky v gutmann stylu z plechu, smeknu před tebou...
Já si osobně myslím že ty z plastu nejsou špatný, ani z lamina... a na crx po 15letech stáří ty plasty mají své právo prasknout, a myslím si že ve 200pátý nikdo z nás za patnáct let už jezdit nebude...
to zni jako sazka :D na kazdopadne za zkousku to stoji :) pocitam s tim ze to bude ojeb, ale co se nezkusi to se neudela
22. 11. 2006 zemřel ve své 205 MI16 Petr Mareš aka Jay, jeden z největších fandů 205Gti a nejlepší kámoš.
Hanz píše:30000 za plast? (: to by si koupil snad jen blazen (:
Tak plast je orygo,lamino je replika a když s laminátovým spojlerem někde projedeš a škrtneš,tak se ti může rozštípat na kousky,což se u plastů moc nestává,ale zas má lamino výhodu že je relativně levný btw.jinak na kolik si myslíš že tě tahle sranda výjde?Nepočítaje,náký kola a rozšíření náprav aby auto nevypadalo blbě?