strasne se mi libi tendle ... hmm ted nevim jak to napsat...asi bodykit...jake jsou moznosti jak to udelat? popripade je tu nekdo tak sikovny? a kolik by to stalo?
pro ty kdo nepochopili co myslim tak zadni blatniky :lol:
22. 11. 2006 zemřel ve své 205 MI16 Petr Mareš aka Jay, jeden z největších fandů 205Gti a nejlepší kámoš.
nechci se chlubit ,ale něco podobného přeci dělám :-)
zrovna tahle sada blatníků je dost drahá a nedá se skoro sehnat... ale můžeš si jí objednat novou za 70tis.
hugo boss píše:nechci se chlubit ,ale něco podobného přeci dělám :-)
zrovna tahle sada blatníků je dost drahá a nedá se skoro sehnat... ale můžeš si jí objednat novou za 70tis.
Taky se pokouším takový body kyt udělat ale je to moc nákladný vyrobyt kopyta a potom formy.A ve finále to stejně nikdo nekoupí, každýmu se to zdá moc drahý.
me de ciste o ten zadek predni blatniky ani nemusi byt tak rozsireny to se dystak dodela casem
2 jepik ... na kolik by to zhruba vyslo?
2 hugo jj ja vim (: ... a cely ten bodykit sem videl za 60 tis (:
22. 11. 2006 zemřel ve své 205 MI16 Petr Mareš aka Jay, jeden z největších fandů 205Gti a nejlepší kámoš.
Jo jasný,já to blbě pochopil,tak ono,když tohle děláš,tak musí bejt k tomu přední i zadní spojler jinák to nepasuje,není to jen o blatníkách :) jina k guttman ten je vůbec super,ten má jinou masku,lamino kapotu,všechny 3 dveře,křídlo,blatníky...
2 jehlik...no to by docela slo ... ale ja bych to chtel komplet ... to by neslo nak udelat?
jasny to by se pak vsechno dodelalo predni i zadni spojler prahy, predni blatniky atd ... ale me zatim jde ciste o ty zadni blataky s mrizkama...ty si nedokazu udelat sam, predni blataky dokazu vytahnout a spojlery nak posefuju ale ty zadni urcite ne