Jake tam mas gumy?? Jestli treba protektory Vranik, tak je to jasne

vztekloun píše:zkus jednu vec..... heverem zvedni pravy kolo, popadni pneumatiku za horejsek a spodek a zacloumej s nim. udelej to i tak ze ji chytnes po stranach. kdyz ji chytnes vertikalne tak tim ze ji zacloumas zjistis jestli nemas v prdeli kulaky. nesmis tam mit zadnou vuli!
kdyz to zkusis horizontalne tak tim zjistis zas pro zmenu cepy na rizeni. pokud nemas vuli ani tam ani tam tak se zkus jeste mrknout na rameno jestli ho nemas uvolneny ale na tu poloosu bych to moc netipoval :-l kdyz jsi menil tu manzetu..... doufam ze jsi tam daval vazelinu :D
doufam ze jsem to napsal nejak pochopitelne..... mimochodem..... neboj se ze to kolo urves. proste ho popadni tam kde jsem psal a poradne za to zacloumej.
smarja diferak ne e...... to nema na rizeni absolutne vliv. ani ty poloosy. rikam, budto spatne vyvazeny gumy a nebo spatny kulaky a nebo to rameno uvolneny ;) na jednom z tech kol....
pokud je vymlacenej tak je pravda ze to muze hazet s volantem.... to priznavam ale to musi bejt k nemu clovek hodne neopatrnej aby se tohle stalo. ale to by zas hazelo s volantem jen kdyz zataci. v rovince asi ne e. mozna pozdeji hele budu chytrejsi :D vubec neni cas na vymenu tech manzet na homokinetacich a jsou uz jaksi na suchu taze mozna casem se mi taky ozvou na volantu icon_ehKuBik205 píše:jak rikas zhe poloosy na to nemaji vliv tak nemas pravdu fakt to delaji poloosy ja vYmenil pravej kloub a prestalo to ale ted mam v haji i levej tak to vymenim a bude to zase v poho