moje zkušenost s poloosou u motoru TU:
Dá se rozebrat akorát kloub u převodovky. Rozklepe se ten plech, pak se sundá seigrovka a stáhne se to kolečko s třema válečkama(nevim jak to nazvat ) no a pak se tahá manžeta na kloub u kola
nazdar. no ja ked som menil manzetu pri kole tiez som poloos nerozoberal lebo sa to neda. ale manzetu som vymenil a to celkom jednoducho len som na to potreboval pripravok. bol to taky lievyk z pozinkovaneho plechu cez ktory som to manzetu prevliekol. figel je v tom ze mazeta musi byt gumenna a nie plastova lebo ta sa neda roztahovat!!! manzetu treba prevratit naruby a poiradne navazelinovat aby sa dobre klzala po lievyku a potom len prevliect.
peugeot 205 rolland garros RAT style zmena nicku z nero137 na RABBIT
To vím že je to jednoduché, jen nevím kama ho naílt zpět a jak se to kontroluje :-) proto se mi nechce vypouštět :-) Mno asi koupím tu přetahovací manžetu a bude pokoj a ušetřená práce....
Shora na převodovce je plastovej špunt - tudy se nalije zpět. Kontrolní šroub je z boku převodovky, lije se dokud z něj nezačne téct. Náplň převodovky je přesně dva litry.
Prodej ND 205, 309, 405, 406 + hromada dalších na jiná auta 1985 - 1995, stačí se jen ozvat
Ekologická likvidace
Odtah automobilů do 2t