Chyba u rozdělení modelů, typ mého motoru...
- zoby
- 205 its my life
- Rok narození: 1983
- Skutečné jméno: Martin
- Kontaktovat uživatele:
stejný motor jak máš ty mám v XS z konce roku 89, v tp to má rok výroby 90.
jinak já bych to nějak moc nehrotil. pokud tě to opravdu hodně zajímá, na netu jsou někde stránky, kde zadáš vin, a ono ti to vypíše co za auto s tímto vinem vyjelo z fabriky.
a taky si myslím, že ta označení jako gt, xs neurčují přesně, že tam má být monoblok s karbecem nebo něco jiného, ale že to určuje, že je to např 1.4 benzín 5 dveří s takovou a makovou výbavou.
a typ motoru se liší podle roku výroby, protože vývoj motoru nějakým způsobem šel dál, takže jakmile se na motoru něco změnilo, už to byl jiný typ motoru, ale auto furt GT.
jinak ta 1.4 upaluje velice krásně. když se to srovná s favoritem tak se to ani srovnat nedá...
jinak já bych to nějak moc nehrotil. pokud tě to opravdu hodně zajímá, na netu jsou někde stránky, kde zadáš vin, a ono ti to vypíše co za auto s tímto vinem vyjelo z fabriky.
a taky si myslím, že ta označení jako gt, xs neurčují přesně, že tam má být monoblok s karbecem nebo něco jiného, ale že to určuje, že je to např 1.4 benzín 5 dveří s takovou a makovou výbavou.
a typ motoru se liší podle roku výroby, protože vývoj motoru nějakým způsobem šel dál, takže jakmile se na motoru něco změnilo, už to byl jiný typ motoru, ale auto furt GT.
jinak ta 1.4 upaluje velice krásně. když se to srovná s favoritem tak se to ani srovnat nedá...
- Milhaus
- Club admin
- Rok narození: 1984
- Skutečné jméno: Milan
- Kontaktovat uživatele:
tak na stránkách peugeotu jsem zadal vinko a vyhodilo mi to jak auto vyjelo z továrny - motor TU3M, číslo na mém motoru souhlasí s tím jejich, takže motor mám původní...pak je tam ještě číslo převodovky ale to nevím...
http://public.servicebox.peugeot.com
http://public.servicebox.peugeot.com
________
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |