Chyba u rozdělení modelů, typ mého motoru...
- Milhaus
- Club admin
- Rok narození: 1984
- Skutečné jméno: Milan
- Kontaktovat uživatele:
Chyba u rozdělení modelů, typ mého motoru...
http://www.peugeot205club.com/table.html
v dolní tabulce je nadpis modely Gti a nějakým nedopatřením se tam dostal i model 1,4Gt což s gti asi moc společnýho nemá, možná tak přední světla :lol:
v dolní tabulce je nadpis modely Gti a nějakým nedopatřením se tam dostal i model 1,4Gt což s gti asi moc společnýho nemá, možná tak přední světla :lol:
Naposledy upravil(a) Milhaus dne 03 srp 2007 15:40, celkem upraveno 1 x.
________
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |
Fabia 1,9 | SDI |
- Milhaus
- Club admin
- Kontaktovat uživatele:
gt to sice je ale neřadil bych ho mezi gti... já mám gt, gt je pětidvéřák bez spoilerů bez anatom sedaček, bez alu kol, jen tam je luxusnější výbava než u obyč modelů...Tak jestli je to z oficiálního zdroje tak ti to neberu, ale přece jenom... Já jsem to auto koupil už s mírně překopaným interiérem, teď ještě zjišťuju co tam je za motor protože se mi to nějak nezdá podle katalogů a tabulek...
________
Fabia 1,9 | SDI |
Fabia 1,9 | SDI |
- Milhaus
- Club admin
- Kontaktovat uživatele:
Jo měla by tam být... Když jsem viděl v katalogu fotku motoru co má být v gt tak to vůbec nesouhlasí, a v motorovém prostoru je spousta káblů které nikam nevedou, takže je tam asi jiný motor, a mechanik se v tom projížděl a nevěřil že tam je jen 1,4, ale tak ještě nejel ve 205ce takže to nedokázal posoudit, s tou váhou zacvičí i tenhle motor, no nevím...Hanz píše:mela by tam byt 1,4 55kw
Jinak tady máš zas jiné rozdělení:
http://www.peugeot205club.com/model.html
________
Fabia 1,9 | SDI |
Fabia 1,9 | SDI |
- Milhaus
- Club admin
- Kontaktovat uživatele:
no 1,6 gti je jasný...
Já mám ale v motoře spoustu nějakých káblů, hadiček a senzorů a nikam nevedou, takže je tam asi hozený jiný motor,a když jsem viděl foto motoru v katalogu který se dával do gt tak to vůbec neodpovídá... je tam asi z xs, TU... Jinak kola a sedačky jsou tam z xs, takže to bylo asi střelený a někdo dělal menší přestavbu...to by aj odpovídalo těm plechům co jsou na jedné straně úplně zdravé a na druhé začínají chytat rez...ale výměna už je naplánována...
Já mám ale v motoře spoustu nějakých káblů, hadiček a senzorů a nikam nevedou, takže je tam asi hozený jiný motor,a když jsem viděl foto motoru v katalogu který se dával do gt tak to vůbec neodpovídá... je tam asi z xs, TU... Jinak kola a sedačky jsou tam z xs, takže to bylo asi střelený a někdo dělal menší přestavbu...to by aj odpovídalo těm plechům co jsou na jedné straně úplně zdravé a na druhé začínají chytat rez...ale výměna už je naplánována...
________
Fabia 1,9 | SDI |
Fabia 1,9 | SDI |
- Milhaus
- Club admin
- Kontaktovat uživatele:
ho kdyžtak vyfotím...
V techničáku jsem ten typ motoru nějak nenašel je tam jen KDY, teď si vzpomínám že při přepisu vozidla tam technik vypisoval typ motoru a říkal že je na techničáku špatně napsaný, zkusím najít ten papír s kterým jsem šel na úřad jestli mi teda zůstal, tam to měl napsaný...
Ten název katalogu si náhodou nepamatuješ?
V techničáku jsem ten typ motoru nějak nenašel je tam jen KDY, teď si vzpomínám že při přepisu vozidla tam technik vypisoval typ motoru a říkal že je na techničáku špatně napsaný, zkusím najít ten papír s kterým jsem šel na úřad jestli mi teda zůstal, tam to měl napsaný...
Ten název katalogu si náhodou nepamatuješ?
________
Fabia 1,9 | SDI |
Fabia 1,9 | SDI |
- Milhaus
- Club admin
- Kontaktovat uživatele:
Jo? tak dík To jsem potřeboval vědět, to KDY by mělo být dobře, technik na STK to četl rovnou z motoru...vinorak píše:Tak KDY je TU3M 1,4 55 kw takže to neni motor z Gt ale z Xs jo a to nevim musel bych se podivat ale bylo to nějak modely 205 nebo tak nějak
Takže teoreticky je to obdobný motor co tam byl původně...
To máš z hlavy nebo jsi to někde našel? Všude jsem hledal co znamená to KDY a nikde nic...
Díky
________
Fabia 1,9 | SDI |
Fabia 1,9 | SDI |