womec to už jsem psal dáááááávno že ten přepínač furt svítí červeně a má svítit modře když je zaplý......
nechodil jsem na pomocnou školu že nevím kde je přepínač na wifi po dvou letecj užívání hp
Přílohy
HP-PAVILION-DV6000.jpg (18.21 KiB) Zobrazeno 4765 x
Peugeot 405 SRDT r.v. 94 . EX
Mazda 323f 1.5 16v rok 98
no vzhledem k tomu ze takovyhle problemy resim u ruznych lidi docela bezne tak jsem to radsi napsal i tobe
nicmene pokud to nepomohlo, zkus se podivat do biosu jestli ji tam nemáš zakazanou ... ev. vypni notas, vytahni baterku a zazadu odšroubuj takovy maly kryt pod touch-padem. mela by tam být samotná wifikarta, v mini-PCI slotu.. tak ji zkus vytáhnou, vyčistit kontakty a zase vratit ... ;)
jeste se zkus podivat primo na kartu, jaky chipset tam je použity (tipuju Broadcom) a nainstaluj si ovladače přimo od vyrobce karty (ne od HP) ... pokud ani to nepomuze .. zkusil bych jeste reflash BIOSu
Wifi nepřestane fungovat z ničeho nic. Vždycky za to může nějaká změna v počítači (ve Windows). Co jsi tedy předtím na počítači dělal (instaloval, nastavoval)?
v práci jsem se pokoušel dostatn na sít přes wifi a nějak to nešlo(byl jsem připojen, i signál byl dobrý ale našlo se dostat na stránky) drbal jsem se s tím dlouho (wifi mě stále běželo bez problémů) a potom to chytla do ruk přítelkyně a od té doby to nechce jet, uplně mě zmizla ikona stavu(v okně kde je ikona na místní sít), nevím co s tím udělal, těžko říct, ona mě nic neřekne
nakonec chtělo jen restartovat wifi příjmač ale v tu dobu mě už nejelo wifi na PC
womec: mám Broadcom
Peugeot 405 SRDT r.v. 94 . EX
Mazda 323f 1.5 16v rok 98
Womec já ztratil nervy už při tom, když nepomohly ovladače, reflash BIOSu by mě asi nenapadl, ja bych hledal problém v ovladačích, protože reflashe bych se bál