Bartik333 píše:
Tady je ten problem, ze jde min. 100ks.
Ja si jich klidne 10 vezmu, at mi to lezi doma. Pak to casem udam, nekomu. Takze jich jeste zustane za 45 aut. Tak to se snad rozproda, ne???
Jo a bylo by to, cerny ramecek s bilim napisem. Na ten bili ramecek a cerny napis se jeste zeptam.
no být tebou radši udělám průzkum kdo si je veme, jelikož narvat do toho prachy a pak prodat jen 10 kusů by se ti asi nelíbilo...
JJ proto jsem to semka dal.
Proste kdo by chtel at se prihlasi a nahlasi i pocet kusu.
Peugeot 205 1.9D 47kw r.v. 1991-zatím nic moc,ale az se do nej dám,bude to voňavka.
Peugeot 205 cabrio Dacia Sandero 1.4 55kw r.v. 2009 Škoda Felicie 1.3 MPI r.v. 1998 40Kw - Odesla do vecnych lovišť,když se nepohodla se silným dubem. 13.11 2008 - Prvni pokuta za nezaple pasy 500kč. Dne 1.7 2011 - tuning by srnka (prava predni část v háji)
Bartik333 píše:
Tady je ten problem, ze jde min. 100ks.
Ja si jich klidne 10 vezmu, at mi to lezi doma. Pak to casem udam, nekomu. Takze jich jeste zustane za 45 aut. Tak to se snad rozproda, ne???
Jo a bylo by to, cerny ramecek s bilim napisem. Na ten bili ramecek a cerny napis se jeste zeptam.
no být tebou radši udělám průzkum kdo si je veme, jelikož narvat do toho prachy a pak prodat jen 10 kusů by se ti asi nelíbilo...
JJ proto jsem to semka dal.
Proste kdo by chtel at se prihlasi a nahlasi i pocet kusu.
Tak já si beru určitě 2... Možná bych si vzal i 4, ale to až podle toho, jestli se o to přihlásí dostatek lidí...
Peugeot 1,8 XRD Suzuki Samurai SJ413------Konečně na SPZ se zeleným písmenem "V"
31.3.2010 - má první pokuta - 500,- za nekompletní doklady...
Phate píše:Co má znamenat ten obrázek? To je jako ukázka práce, kde bys to zařídil??
ne, to jsem jen viděl na netu a vzpomněl jsem si že to ještě nikdo neřeší...je to jen ilustrační obrázek jak by to třeba mohlo vypadat
Tak jsem volal pred trema dny kamosovy, co by to vypalil a rekl mi, ze to neni problem, ale ze na nej neco v praci padlo a bude minimalne 2 mesice na nemocenske. Takze u nej to zatim pada.
Pak jsem teda napsal do jedne reklamky a tam mi rekli, ze to co chtel Renm nedokazou vyrobit.
Tak si udeleljte obrazek sami.
Peugeot 205 1.9D 47kw r.v. 1991-zatím nic moc,ale az se do nej dám,bude to voňavka.
Peugeot 205 cabrio Dacia Sandero 1.4 55kw r.v. 2009 Škoda Felicie 1.3 MPI r.v. 1998 40Kw - Odesla do vecnych lovišť,když se nepohodla se silným dubem. 13.11 2008 - Prvni pokuta za nezaple pasy 500kč. Dne 1.7 2011 - tuning by srnka (prava predni část v háji)
Bartik333 píše:
Tak jsem volal pred trema dny kamosovy, co by to vypalil a rekl mi, ze to neni problem, ale ze na nej neco v praci padlo a bude minimalne 2 mesice na nemocenske. Takze u nej to zatim pada.
Pak jsem teda napsal do jedne reklamky a tam mi rekli, ze to co chtel Renm nedokazou vyrobit.
tak počkáme na kámoše, udělá to určo levněji ale aby to do srazu bylo...
________ Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let | Fabia 1,9 | SDI |
Bartik333 píše:
tak počkáme na kámoše, udělá to určo levněji ale aby to do srazu bylo...
Hele kdyz se do te doby uzdravy, tak nam to udela, kdyz ne, tak hold nic nebude.
Nemocenskou mu neurychlim.