no tak nikdo nemá zájem o klubové předměty? To je vám to lhostejný nebo se do toho nikomu nechce? Když mi napíšete počty tak jsem schopen to zařídit u nás v reklamce...Třeba i plakáty jak tady navrhoval Hugo, ale nemám žádné známé takže to bude za ceny jaké mají..
________ Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let | Fabia 1,9 | SDI |
no zkusil bych to ale jak jste si mohli vsimnout uz pri pokusu o logo klubu sem nemel valne vysledky takze tohle radsi ani zkouset nebudu dopadlo by to katastrofalne :D
navalone píše:no zkusil bych to ale jak jste si mohli vsimnout uz pri pokusu o logo klubu sem nemel valne vysledky takze tohle radsi ani zkouset nebudu dopadlo by to katastrofalne :D
hele zkus to, aspoň někdo... Jde jen o nápad, pokud umíš ve fotošopu mohl bys zkusit i koláž s auty tady lidí z klubu a logem 205 club jako plakát..prostě co tě napadne...
Hasis píše:smula, takze potisky nedela. Pouze nalepky. Dela v reklame
to je sice blbý ale můžem to zajistit klidně v reklamce, nebo i na netu je spousta levných firem co ti potisknou cokoliv už od jednoho kusu - třeba tady http://www.t-shock.cz/ - pro hanču tam mají i kalhotky takže v poho, udělají i hrníčky což by taky nebylo marný.........takže bych zatím řešil návrhy a pak se dohodnem co dál.
Hasis píše:smula, takze potisky nedela. Pouze nalepky. Dela v reklame
to je sice blbý ale můžem to zajistit klidně v reklamce, nebo i na netu je spousta levných firem co ti potisknou cokoliv už od jednoho kusu - třeba tady http://www.t-shock.cz/ - pro hanču tam mají i kalhotky takže v poho, udělají i hrníčky což by taky nebylo marný.........takže bych zatím řešil návrhy a pak se dohodnem co dál.
Pána jána... Tomu říkáš levný Kalhotky za 260 kaček :)
No to je teda drahota
hugo boss píše:a co podprsenku? tu by si nechtěla?
jak by se ale dal potisk na tanga?by mě celkem zajímalo... jedny bych chtěl pro mou přítelku
:lol:
A jak bys tam to logo asi nacpal, ty chytráku?? :P Zvlášť na tu mojí :P
A navíc podprda tam nebyla 8) Ale líbilo se mi tričko nebo přívěšek
no záleží na velikosti... no že si sem ještě nedala svou fotku, tak ani nevím jak tě příroda obdarovala... takže na 1ky bych dal nějakou zkratku... třeba PC - jako peugeot club , na 2ky bych dal pc 205 , no a na větší by se to mohlo vejít všechno :-D
Hanča píše:
A jak bys tam to logo asi nacpal, ty chytráku?? :P Zvlášť na tu mojí :P
A navíc podprda tam nebyla 8) Ale líbilo se mi tričko nebo přívěšek
no záleží na velikosti... no že si sem ještě nedala svou fotku, tak ani nevím jak tě příroda obdarovala... takže na 1ky bych dal nějakou zkratku... třeba PC - jako peugeot club , na 2ky bych dal pc 205 , no a na větší by se to mohlo vejít všechno :-D
Vtipálku :D No jak svojí fotku?? Vždyť tady máte fotky aut, ne?? 8) A jakou fotku by sis představoval, abys věděl, jak mi příroda obdarovala :P
No tak PC 205 by se mi tam snad vešlo
Hanča píše:Vtipálku :D No jak svojí fotku?? Vždyť tady máte fotky aut, ne?? 8) A jakou fotku by sis představoval, abys věděl, jak mi příroda obdarovala :P
No tak PC 205 by se mi tam snad vešlo