dá sa do nej natlaciť vazelina z bočného otvoru.?.
na mojej starej rozobranej tam bol len plastový stupel ako ucpavka asi v strede capu.
+ jak moc sa este da rameno rozobrat okrem torzky
/pokus oddialiť nutnosť vymeniť ložiská
Přílohy
stuple
toto sa da este rozobrat
tadialto natlačiť vazelinu
http://forum.205gti.org/viewtopic.php?f=10&t=4501
Renault Megan Scenic 1.9 DT
Peugeot 205 1.1 rv96 3dvierko -žije v Senici
Peugeot 205 1.1 rv93 PEGY -padla v tom najlepsom
Škoda 105L rv1987 -už mŕtva
tak skúsim este maznice ale zas tam je problem,že tak mozem natlacit bordel do stareho ložiska...
+ aku vazelinu / čo tam dať?
najlepsia by asi bola vazelina co sa dava na vodnu pumpu ale tá cena
Do benzínové nápravy jsem také dával tu šestihrannou vlevo nahoře, protože mněla menší průměr závitu 6mm (kdyby se náhodou nepoved převrtáš a závituješ větší, který se musí povést),ale taky jsem jí použil protože tu koncovku co je na obrázku vlevo dole na tu mazničku jen zahákneš a tlačíš mazivo, kdežto u těch zbylých třech píchaček na pravé straně obrázku to občas jde mimo a musíš jednou rukou přitlačovat koncovku na mazničku a druhou rukou pumpovat mazivo ...
Peugeot 205 1.4 55 kw 1998 Sport na prodej Peugeot 205 1.8 44 kw 1998 Black Magic Pearl
V pátek jsem si nakoupil mazničky akorád jsem zjistil že to má závit M8x1 stoupání a vy máte taky Stoup. 1 ? Je to jemnější závit a nemám doma na to závitníky, jinak kam je mám na tu nápravu dát nemáte někdo fotku?
Peugeot 205Roland Garros cabrio Originální klasika na léto Saab 9000 CS Dělník bez šneka Saab 900Talladega prostě Sob, zatím serie Saab 9000Anniversary/aero Maptun Stage IV.
závitníky sú fajn , ale aj ked som sa s maznicami drbal 2hodky (6vrtakov padlo) nakoniec nasrdený som do nich pacal fajn kladivom
ked máš napravu na aute Je tam prístup jak poď ma...
(ani zhodený výfuk nepomoze)
to je slušnej počet vrtáků , jinak nemáš foto kam jsi dal ty mazničky, nevím jak daleko od "kraje" abych netlačil vazelinu někde uprostřed a nevešlo se ji tam 5kg
Peugeot 205Roland Garros cabrio Originální klasika na léto Saab 9000 CS Dělník bez šneka Saab 900Talladega prostě Sob, zatím serie Saab 9000Anniversary/aero Maptun Stage IV.
mám
Aj tu po fore je kopa fotiek ale aj tak by som to natlačil do plna aby to mazalo na oboch stranach (pri ložisku aj pri ramene) a ak das iba trochu nebude to ložisko komplet mazane ak vôbec...
(tento týžden idem tlačiť vazelinu tak uvidim kolko toho pojde dnu))
Taky jsem dělal závity na autě pod kterým jsem dřepěl, ale vrták za 8 kč s průměrem 5,2 vrtá ještě dnes a závitníky na maznice jsem koupil v železářství asi za 90 Kč ... Vrtat můžeš vlastně kdekoliv od toho zůženého místa (kde je ložisko) směrem ke kolu (tedy po ramano kde je další ložisko) nejlépe uprostřed ...
DSC01143.JPG (94.19 KiB) Zobrazeno 9651 x
DSC01144.JPG (77.99 KiB) Zobrazeno 9651 x
Peugeot 205 1.4 55 kw 1998 Sport na prodej Peugeot 205 1.8 44 kw 1998 Black Magic Pearl
Preventivne chci zadní napracu natlačit vazelinou. Maznice už tam mám, ale potřebuju poradit jakou vazelinu tam natlačit, kolik vazeliny se vleze na jednu stranu nápravy a hlavně kde ji koupit. (mototechna, želežářství ... vubec nemám páru kde se taková vec prodává )