Jepík píše:No vidíš už to začíná,v pátek nemáš čas pak se někde zdržíš a vůbec nedorazíš. ostatní sice dorazí ale zase se nesejdem páč někdo pojede s kámošema a nechce se trhnout viz Krack,nedo někdo bude domluvenej s někým na jiném foru viz Hogo,nebo někdo nás v tom davu nenajde a ani nemá snahu i když jsme nepřehlédnutelný a jel okolo viz Dušan a ostatní nedorazí páč je to daleko nebo se jim nechce atakdále.Takže ve finále tan budu sám protože jsem to někomu slíbil,ale ten bohužel nedorazil.
nevím kde si zahlédl mě že se domlouvám že z někým pojedu na mimon, ale co vím já že jsem se domluvil s Mardou, Hanzem a Orphanem že tam pojedeme a budeme spolu tak co to tu pindáš? jako s tím co tu pořád píšeš se nedivím že se s tebou nikdo nechce sejít,
když Hanz nemůže v pátek tak přijede v sobotu a když mu to prostě nevyjde tak co se do něj hned navážíš
Já sám nevím co budu dělat zítra natož za 2 měsíce na mimoni,
nebudu tu říkat v kolik přesně přijedu na mimon jelikož to nevim, ale když mi to výjde dojedu co nejdříve, chtěl bych už v pátek kolem 5tý abych zabral pěknej flek na camping a grilovačku, ale pro jepíka, fakt nevim jak mi to výjde protože chodím do práce a mám na krku nějaké povinosti takže doopravdy nevím jak mi to výjde
Hold chtěl bych v tom mít jasno jako Jepík, takhle rozvženou budoucnost...