Pravda na brzdě bývá krutá,potom si člověk aspoň udělá obrázek o různých tvrzeních výkonu po úpravách Jinak teplota vzduchu hraje jistě velkou roli,jak jsi mohl sám poznat s tím větrákem.
Jinak 306 S16 s výkonem ani né 100Kw je dobrá sranda a to se bavíme o výkonu motoru,na kolech je to ještě jiná káva
Hustý tak to mě na kolech naměřil těch krásnejch 75 výkoný jak fačko a stejnak je to prdel motokára
205 XS Bíla - šla na díly
205 GRD Modrá - Ach to aukro,likvidace
205 GTI Gutmann (replika) - Ruzova bugyna - Prodáno
306 S 16 - 112 KW - Už má nového pilota - Prodáno
--------------------------------------------------
205 GTI Gutmann - z malého lvíčátka bude velkej TYGR
TomGTI píše:Pravda na brzdě bývá krutá,potom si člověk aspoň udělá obrázek o různých tvrzeních výkonu po úpravách Jinak teplota vzduchu hraje jistě velkou roli,jak jsi mohl sám poznat s tím větrákem.
Jinak 306 S16 s výkonem ani né 100Kw je dobrá sranda a to se bavíme o výkonu motoru,na kolech je to ještě jiná káva
Nevim jeslti je to sranda ale duvod toho ze muj motor nema vykon je ten ze tam nejsou komprese aktualni komprese jsou 10bar a kdo vi co tam vsechno je spatne kdyz jsme videly jak motor zahulil po sundani nohy s plynu modre a buh vi jak stim autem kdo jezdil predemnou jsem 5 majitel auta a je mi jasny ze kazdej predemnou kdyz mel doma S16ku tak ji nesetril mrzi me to ale bohuzel penize pro kompletni GO nejsou
Peugeot 205 CTI 75kW 1993 - červená leštěnka Škoda Fabia Combi 2.0 MPI 85kW 2007 - černá krasavice z Rajchu
ex: Škoda Forman 1.3 40kW 1994 - pro nedostatek času prodán do muzea v Třinci u dealera Karireal - čeká ho druhý život Škoda Fabia Combi 1.9 SDI 47kW 2003 - ve 440t km sešrotována u Milaty v Dobré, sloužila spolehlivě až do konce