P 309 1.1
Moderátor: rada
Re: P 309 1.1
Pak jsem se vrhnul na winnery a zatím jsem jen vyndal plastový šroubky a ventilky a zkusil kousek vybrousit.
Nakonec jsem uskladnil motor a pomalu si začínám dávat dohromady co všechno na něj budu kupovat nové. Na brzdy se zatím nedostalo už nějak nebyla síla :-)
Ještě jak jsem Ti psal tak doplňuji:otevři si stránku"koroze a ochrana před korozí. Dále se informuj o barvách ALKYTON GALVINOL. Našel jsem je na netu ale nemám s nimi zkušenosti. jirka st.
Tak dneska v německu objednanej a rovnou zaplacenej stavitelnej podvozek. Za necelých 4500 to myslím svůj účel splní.
Tak dneska byl trochu čas, tak jsem v autě uklidil a nafotil ty nové zadní sedačky. Sice jsou v o něco horším stavu než ty původní, ale nebudou se sklápět při každém větším brždění.
A bohužel jsem zjistil, že ani zrcadlová folie není nesmrtelná :-) čekal jsem, že to vydrží déle, ale bohužel ne. Nezbývá, než našetřit na nové pokovení a to snad pár let vydrží.
Tak už je doma :-) teď už jen zgenerálkovat motor, zrepasovat brzdy a všechno to půjde na auto. Jsem na to zvědavej, ale za ty peníze to rozhodně nemá chybu.
co tě to stálo? taky bych něco takového pořídil na moje CTI
179 Euro i s dopravou (v přepočtu přes paypal necelé 4500)Hroche píše:co tě to stálo? taky bych něco takového pořídil na moje CTI
https://www.kawi-trading.de/gewindefahr ... -18/a-471/
mají je skladem, odesílají do 2 dnů přes DHL (respektive DHL to veze pouze přes hranice u nás doručuje ČP)
Litr arvy a vapka a motor je připravenej na generálku :-)
Tak dneska začala rozborka motoru. Původní plán byl zgenerálkovat hlavu, vyměnit gufera a přetěsnit. Bohužel po sundání hlavy na mě čekalo nemilé překvapení a musí se to udělat o něco poctivěji. Ojniční ložiska podřená, na třetím válci zapečený kroužky, vložky naštěstí vypadají dobře a klika taky. Bude to stát o něco víc než jsem předpokládal, ale zase to bude nový.
Tak dneska jsem si vyzvedl zgenerálkovanou hlavu. Hlava srovnána, zabroušené ventily, vyměněné gufera, no prostě komplet :-) Doma už bych měl mít i komplet těsnění a díly na generálku motoru, takže co nevidět se začne skládat. Dneska jsem měl trochu času a bylo i teplo, tak jsem vyzkoušel odstraňovač starých nátěrů. Bude s tím práce, ale svůj účel to splní.
A když už jsem měl ty kola venku tak jsem je okouknul a jsou OK. Vzal jsem pár smirků a výsledek mě celkem mile překvapil. Zatím jsem nekupoval nic na leštění (kola přijdou na řadu až v létě) takže to ještě není 100% budu muset více brousit.
A výsledek po stovkách hodin práce bude takový :-) nebo alespoň se o to budu snažit.
- Přílohy
-
- Winnery lakování.jpg (50.83 KiB) Zobrazeno 4598 x
Dneska konečně přezuto. Jsem na ně zvědavej, na netu je jenom vychvalujou tak uvidíme jaký budou.