tak sem tam dneska volal. Zeptali se me na vin cislo, podivali se na rozmery rekli me co tam mam a rekli, ze jeste povoleny je 185/50/15 a ptali se me odkat sem. Rekl sem Novy Jicin u Ostravy. Tak me rekli at si zajdu do Auto Tichy Ostrava(asi nejaky P servis) a zajedu s autem a ofocenym technicakem a pak, ze bla bla bla oni me neco daj nebo ja jim, pak to poslu do praglu a oni to vyridej a pridaji rozmer. To vse.
Hasis píše:tak sem tam dneska volal. Zeptali se me na vin cislo, podivali se na rozmery rekli me co tam mam a rekli, ze jeste povoleny je 185/50/15 a ptali se me odkat sem. Rekl sem Novy Jicin u Ostravy. Tak me rekli at si zajdu do Auto Tichy Ostrava(asi nejaky P servis) a zajedu s autem a ofocenym technicakem a pak, ze bla bla bla oni me neco daj nebo ja jim, pak to poslu do praglu a oni to vyridej a pridaji rozmer. To vse.
přesně tahle to funguje, zajdeš do toho servisu jak tě poslali, vezmeš si okopírovaný TP, originál si vem pro jistotu taky. oni s tebou sepíšou žádost a tu pošlou do prahy. z prahy ti pak pošlou papír, kde ti napíšou, jaký kola jsou pro tvé auto schválené a s tím papírem pak zajdeš na úřad a na ákladě toho papíru ti ta kola zapíšou do TP.
akorá je za to u peugeotu poplatek, myslím 500 kč. ale je možné že třeba ho nebudou chtít.
no jak sem volal do te prahy, tak me rikali, ze by nic chtit nemeli, ale uvidime. Jo a ja tam stejne nejak brzo nepujdu. Ted na zimu me to stejne bude na nic.
Hanz píše:¨hele reknu to takhle pokud nemas sjety vzorek tak ti policajti velikost gum zkoumat nebudou takze bych se na to vykaslal
Pokud jsi slušný tak ti policisté nedělají problémy. Jen mě říkaly ať si něco udělám s přečnívajícímy koly pres blatníky co jsem měl litých kol 15" kde jsem měl navíc pneu s ochranou límce.cca 1 cm na každé straně vepředu vzadu v pohodě. Jinak na STK jedině se zimníma a s rozměrem 165/70 13" a je klid A spokojenost na obopu stranách :D :D
TOM ala "205, un sacré numéro". "Drive Of Your Life"
My car:
Peugeot 205 1.8 XRD (1986) 44kw "Bedřich" - 200tisíc s ním mám najeto a stále,stále věrně slouží
My Work car:
RM 122 GRAD "Drakouš" s BZ
OT 64 SCOT ("Bobík 207,ZRZEK 208,KILLER 205,BOMBER 206") by KFOR
BRDM 2 "Zlobr "