to auto si nezasloužilo takovej konec

šampon to holt nezvládl.
ty vole, ach jo...chudák,náš nejhorší scénář se naplnilbuddha píše:http://www.autohificlub.cz/forum/10/737 ... +205+gti/0
to auto si nezasloužilo takovej konec
šampon to holt nezvládl.
myslím že mardovi nic nezbývalo, kdyby to šlo určitě by si ho nechal...Jo 5.litrů, ono je problém že když to chceš odhlásit musíš mít potvrzenou na papíře ekologickou likvidaci. Musíš mít možnost ten papír získat na černo abys to mohl použít na díly...On bude rád když to bude moct za 5 tisíc prodat bez starostí...buddha píše:Já bych ho vzal na díly,ale nevim co šamponek bude žádat za kačky....
takhle jak to vidim to má pro mě cenu max 5 litrů.ale je to škoda,marda si ho měl nechat,strašně nerad mam to střídání majitelů po 14 dnech...
jo kastle je v prdeli...buddha píše:No možnosti mam,jinak bych se nezajímal.
když vezmu dopravu na platáku to je cca 5000,odhlásit další 2 litry a to těch 5 za auto je až až.
Opravit to nepujde,kastle hnutá,nápravy velká neznámá a motor kdo ví :)
takže na to spíš kašlu,ale fakt škoda tak hezký káry
Ale klučina podle mě dostal auto od tatínka,nestálo ho to ani korunu,tatínek mu zítra koupí nový a kluk bude vesele jezdit dál. Myslim že pak by Ti to bylo jedno a doopravdy by jses pousmál že si vylezl celej. Ikdyž já bych se spíš styděl a určitě bych to nikde nerozšiřoval.Marcell píše:Ja sem vylez celej z favorita (fotka tu nekde na foru je, topic se menuje myslim: Bourali jste?)(diky bohu ze sem tu ranu nedostal na dvere ale na motor) a ver mi ze mi nebylo ani trosku do usmevu, spis naopak. Ale zase na druhou stranu, kdybych ho nerozbil, tak ted jezdim s nejvetsi pravdepodobnosti v 325i E30 :lol: :lol: (chybelo mi tec 10tis)