Má někdo zkušenosti s nastavením motoru po GO?
V peugeotu mi řekli, že na tomhle motoru si všechno řídí elektronika.
Je mi jasný, že bude potřeba seřídit předstih, ale o ničem jiném zatím nevím. Bohužel ani oni mi nebyli schopni poradit. Prý tam 309 neměli alespoň 2 roky a tak technik pouze vzpomínal a řekl, že se na tom motoru nastavit nedá nic.
Nastavení po GO TU3M
- vinorak
- odborník
- Rok narození: 1986
- Skutečné jméno: Tomas
- tel.:: 0
Re: Nastavení po GO TU3M
našponuj rozvody, dej tam olej a nastartuj to ( bez plynu) pak bych to nechal tak 5 minut běžet a chcípnul bych to, poté skušební jízda tak 20km. Nechat vychladnout a seřídit ventilový vůle, zkontrolovat napnutí rozvodů ( jestli sedí aretace) A pokud jsi neměl vyndaný rozdělovač z hlavy tak přeestih je ok ( a pokud si ho vyndaval, tak sis měl udělat značky aby si ho dal stejně)
já teda když udělám rozvody tak pak ručně protočím motor abych měl jistotu že se mi to nepotká
- vinorak
- odborník
- Rok narození: 1986
- Skutečné jméno: Tomas
- tel.:: 0
to já taky, ale když jsem dělal po 70 tisících rozvody u 1.1 tak to bylo o půl zubu vedle... Přecejenom se ten řemen trochu přizpůsobí když se ohřeje a točí rychle
No práveže rozdělovač byl už venku a značka tam žádná není. Ventily už mám seřízený, ale tak pro jistotu je tedy po chvíli zkontroluju.
To bude zase asi prdel to nastavit :-D No snad tam uvidím cokoli podle čeho by to šlo dát tak, jak to bylo.
To bude zase asi prdel to nastavit :-D No snad tam uvidím cokoli podle čeho by to šlo dát tak, jak to bylo.