Tak si v patek jedu do stareho jicina na tekno a kdyz se asi kolem 1hod vracim zpet, vsiml sem si, ze me strasne slabe sviti kontrolka baterie a taky budiky nesvitily nejak super. Tak si jedu, jedu a asi 6km pred domovem to zacalo skubat. Stim sem ulej asi 200metru a dostal sem se na pruh pro vjeti na silnici. A kdyz sem se pokousel nastartovat, tak sem prisel na to je ze kaput baterka :D . Tak asi 20min stopuju v tom zastavi stibrne bmw (kombik) z nej vystoupi nemec a prave zacala moje anglictina na nizke urovni :mrgree: . Nejak sem mu vysvetlil, ze potrebuju odtahnou, ze se me vybila baterka. Tak nemec vytahl lano, ja ho u sebe zahakl a ted sme hledali tazne ocko u nemce. Po chvilce prisel na to, ze to ma sroubovaci, tak ho asi 5 min hledal, ale nenasel. Tak ja na nej you go and i stop next driver. Ten to pochopil a ficel pryc(nijak se mu nevysmivam, spis mu dekuju za ochotu). Tak sem zacal znova stopovat a asi po 45min me zastavila dodavka. Nastesti cech :).Tak sme vse pripravili na odtahnuti a jeli sme(denca si sedla k nemu a ukazala mu, kde bydlim a taky mu moc dekuju). Po prijeti domu sem auto zatlacil ke garazi a pucil si tatkove auto a jel k denci domu. Dalsi den sme s tatkou vyndali altenrnator a zjistili, ze uhliky byly uz moc kratke aby byly funkcni. Tak sme hledali a nastesti sme nasli nove na 405. Ten sen sem mel stesi jak p****.ony tam sedly. Tak sme je tam hodili a autko jezdi vesele dal.
No domu sem asi prijel kolem 2:30. Doma sme pojedli a pokecali s tatkou a az pak jeli k denci a asi ve 4 sem tepr usnul a musel sem stavat v 10:30. Takze vyspany nic moc :mrgreen:
Super vecer/rano
- Hasis
- Stálý inventář 205clubu

- Kontaktovat uživatele:
Super vecer/rano
VTS powa
-
navalone
- Aktivní uživatel

- Kontaktovat uživatele:
no je to dobra rada nam cestou z czechteku praskla hadice od chladice kdyby ten kluk sikovna nemel v kufru cele baleni izolacek asi sme zustaly na pul cesty za celou tu cestu zpet sme to baleni spotrebovali je to sice trosku blbej priklad ale opravdu se vyplaci ten prostor v kufru k necemu vyuzit :D
Co nemuzes udelat dnes odloz na zitrek:)
- vinorak
- odborník

- Rok narození: 1986
- Skutečné jméno: Tomas
- tel.:: 0
no mě se povedlo taky vybít baterku ale už loni v létě. Jedu si ze zlína domu. Bylo asi tak 28 stupňů a moje čidlo na dochlazování, který spínalo asi ve 84 stupních (o tom sem neměl ani páru ) si stále myslelo. že auto vaří a tak se vrtule stále točila jako o život. Asi tak 20km před domovem mi najednou vyplo rádio a rozsvítily se všechny kontrolky a konec... Tak na to koukám ani škyt tak sem počkal asi deset minut a naštěstí to chytlo. tak sem vypnul všechny spotřebiče a jako zárakem sem domu tech 20 km dojel 8)