vysoky tlak mazani
-
- 205 its my life
- Kontaktovat uživatele:
vysoky tlak mazani
nevim jestli to neni spatne ale pri studenem oleji mam tlak na volnobeh 6 baru jak se zahreje tak 4 bary ale jak jedu nebo pridam vic plyn tlak mi jde az za tu risku 6 baru (hodne za tu risku) mam uprevene mazani vetsi kolecko ale pruzina zustala origos muze tento vysoky tlak necemu uskodit ?? jinak auto jade jak pila dnes testovaci jizda a az bude programovatelne zapalovani tak to bude srumec
- vinorak
- odborník
- Rok narození: 1986
- Skutečné jméno: Tomas
- tel.:: 0
Re: vysoky tlak mazani
záleží taky na přesnosti onoho čidla a nasezení ručičky :))
-
- 205 its my life
- Kontaktovat uživatele:
tak to neni otazkou jestli to ukazuje spravne ale spis jestli tak velky tlak nemuze vytlacit gufera bo tak neco
- vinorak
- odborník
- Rok narození: 1986
- Skutečné jméno: Tomas
- tel.:: 0
no teoreticky ne, pokud to nebude mazat 8 ale kolečko na klice a přece ovlivní jenom otáčky čerpadla, ale pružinka s pístem tam je pro kontrolu maximálního tlaku
já sem teda žil v domění, že když začne čerpadlo se standartní pružinou tlačit víc než 5 barů, tak se pístek otevře a přebytečnej tlak se vrací do vany Takže pak logicky nemůže být v hlavnim mazacím kanálu víc než 5 ne (mě to taky za studena maže 6 a fous
já sem teda žil v domění, že když začne čerpadlo se standartní pružinou tlačit víc než 5 barů, tak se pístek otevře a přebytečnej tlak se vrací do vany Takže pak logicky nemůže být v hlavnim mazacím kanálu víc než 5 ne (mě to taky za studena maže 6 a fous
-
- 205 its my life
- Kontaktovat uživatele:
no to mas pravdu ze seriova pruzina by mela drzet 5 baru a pak by mela zacit prepoustet zpet do vany, takze kvuli presnosti si od znameho pojcim mechanicky merak tlaku a jsem zvedavi co to nameri