klimatizace a ABS

Motor, spojka, převodovka - identifikace, opravy, seřízení, výměna
Odpovědět
Match_O
Uživatel
Uživatel

klimatizace a ABS

Příspěvek od Match_O »

Chci se zeptat, jestli někdo nevíte, zda se dávalo do 205 ABS a klimatizace, případně, kde bych to mohl sehnat?

díky
hugo boss
V.I.P
V.I.P
Rok narození: 1985
Skutečné jméno: Tom
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hugo boss »

ABS se dávalo, to mám třeba já a klima taky, ale to jen na přání a to jsem ještě neviděl... :wink:
www.peugeotdilykocbere.cz
Peugeot 205GTi furgonette Dimma ; Peugeot 205 GTi 2.0Turbo ; Peugeot 205 CTi ; Peugeot 106 1.3 rallye S1 ; Peugeot 405 Mi16 S2 ; Peugeot 205 1.6CTi ; Peugeot 205 1.9 Rallye ; Peugeot 205 1.9D XAD
zoby
205 its my life
205 its my life
Rok narození: 1983
Skutečné jméno: Martin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zoby »

jj, abs se dávalo, klimu jsem viděl zatím jen na fotkách, na živo ještě ne :-)

jinak pokud sháníš ABS tak jedno navíc mám, mám hlavní jednotku, řídící jednotku s kabeláží, brzd. válec, nějaké trubky.
mám ale už jen jedno čidlo na kolo (jsou jen 2 na přední kola)
a je k tomu i potřeba drážkované poloosy - ty mám, ale potřebuju nedrážkované, takže buď vyměním, nebo si tyhle nechám :-)

pokud máš zajem tak písni mail nebo na icq
Peugeot 205 1,9 GTD turbo ex

Peugeot 505 V6 Obrázek
Match_O
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Match_O »

zoby píše:jj, abs se dávalo, klimu jsem viděl zatím jen na fotkách, na živo ještě ne :-)

jinak pokud sháníš ABS tak jedno navíc mám, mám hlavní jednotku, řídící jednotku s kabeláží, brzd. válec, nějaké trubky.
mám ale už jen jedno čidlo na kolo (jsou jen 2 na přední kola)
a je k tomu i potřeba drážkované poloosy - ty mám, ale potřebuju nedrážkované, takže buď vyměním, nebo si tyhle nechám :-)

pokud máš zajem tak písni mail nebo na icq
A nevis da se to normalne vsechno zapojit?:-) at to pak nemam k nicemu:-) mel bych zajem, poloosy bych vyměnil, ani jedna necvaka, jednu jsem již měnil a s druhou neni problem, Marda se o něj přece jen staral. Tak napiš na maila a domluvili bychom se, mail je jakubmachalek@seznam.cz
Odpovědět