Tímto bych chtěl poprosit adminy Hanze a Mardu106 o předání clubu mě a "Makovici"
Pokud nemáte nic proti...
Forum přesunem z free hostingu na kvalitní, zprovozníme e-shop a předěláme hlavní stránku.
Udělali jste pro club hodně, za to vám určitě patří dík
Naposledy upravil(a) Milhaus dne 28 pro 2007 12:34, celkem upraveno 1 x.
________ Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let | Fabia 1,9 | SDI |
napis mi sem tvuj email poslu ti vsechny hesla atd co mam ke stavajicimu klubu...... bohuzel je mi lito ze to musim predat ale prace je pro me ted dulezita i kdyz pracuju porad.....
<p style="text-align:center"><a href="http://cz.iq-test.eu/#206553" target="_blank">IQ Test českého národa 2009</a></p> http://cz.iq-test.eu/#206553 Peugeot 206 1,1i - social edition na ježdění do prace Peugeot 205 GTI Griffe - teď už není Opel Vectra B 1,6 16V - fialova bestie idealni na zimu
Marda106 píše:napis mi sem tvuj email poslu ti vsechny hesla atd co mam ke stavajicimu klubu...... bohuzel je mi lito ze to musim predat ale prace je pro me ted dulezita i kdyz pracuju porad.....
neboj, nikdo ti nic nebere, jen ti s tím pomůžeme
Tímto bych chtěl vyzvat vedení k vysvětlení neúčasti na srazu:
A to se týče předsedy a organizátorů uvedených na hlavních stránkách: http://205gti.org/?reloaded&action=oklu ... ion=vedeni.
A pokud se předseda ani organizátoři nezůčastní minimálně jednoho srazu ročně bez patřičného oddůvodnění,tak navrhuji sesazení z postu.
A jelikož někteří na hlavních stránkách uvedení sem už ani nechodí,prsim předsedu o jejich smazání a nahrazení jinými schopnými členy,nebo rovnou udělat konkurz.
205 GTi (Mi 16) Gekon 205 Roland Garros 205 Winner
Gordy píše:Tímto bych chtěl vyzvat vedení k vysvětlení neúčasti na srazu:
A to se týče předsedy a organizátorů uvedených na hlavních stránkách: http://205gti.org/?reloaded&action=oklu ... ion=vedeni.
A pokud se předseda ani organizátoři nezůčastní minimálně jednoho srazu ročně bez patřičného oddůvodnění,tak navrhuji sesazení z postu.
A jelikož někteří na hlavních stránkách uvedení sem už ani nechodí,prsim předsedu o jejich smazání a nahrazení jinými schopnými členy,nebo rovnou udělat konkurz.
Nemám na club už tolik času jako dřív, přibily jiné starosti, pokud chce někdo vedení převzít tak mu nabízím funkci k dispozici včetně všeho co k tomu patří:
- clubový mail + odpovídání dotazů ohledně clubu
- hlavní stránky + editaci a přidávání nových členů(poslední dobou to hodně vázne a omlouvám se), přidávání fotek ze srazů, oznamování srazů
- řízení fora - komunikace zejména s makovicí, mazání spamů, opravování různých nefunkčních věcí a požadavků členů
- řešení clubových objednávek na oblečení, kšiltovky
Mám rád club, proto rád přenechám vedení, pokud někdo projeví zájem a bude na něj mít fůru času a posune ho zase o kus dále.
Milhaus píše:Nemám na club už tolik času jako dřív, přibily jiné starosti, pokud chce někdo vedení převzít tak mu nabízím funkci k dispozici včetně všeho co k tomu patří:
- clubový mail + odpovídání dotazů ohledně clubu
- hlavní stránky + editaci a přidávání nových členů(poslední dobou to hodně vázne a omlouvám se), přidávání fotek ze srazů, oznamování srazů
- řízení fora - komunikace zejména s makovicí, mazání spamů, opravování různých nefunkčních věcí a požadavků členů
- řešení clubových objednávek na oblečení, kšiltovky
Mám rád club, proto rád přenechám vedení, pokud někdo projeví zájem a bude na něj mít fůru času a posune ho zase o kus dále.
Tady ale nejde o Tvojí funkci,předsedy klubu.
Jen to chtělo veřejnou omluvu za neúčast již na druhém srazu.
Jde spíš o aktualizaci a předání případných odpovědností na jiné členy.
205 GTi (Mi 16) Gekon 205 Roland Garros 205 Winner
Gordy píše:Tady ale nejde o Tvojí funkci,předsedy klubu.
Jen to chtělo veřejnou omluvu za neúčast již na druhém srazu.
Jde spíš o aktualizaci a předání případných odpovědností na jiné členy.
ty wle, tys upad, ne? jakou omluvu? to je snad každého věc, ne? však on z toho nic nemá, my mu nedáváme prachy, ani jej nevolíme. tohle není žádná politická strana, ani nic podobného. všechno dělá dobrovolně, zdarma a ve volném čase.