podtlak - okno
- Dlavka
- 205club je můj domov
- Rok narození: 1993
- Skutečné jméno: David
- Kontaktovat uživatele:
podtlak - okno
Nevite cim by to mohlo byt ze mi pri zaklapovani packy stresniho okna min foukne vzduch? Jako zda se mi ze se to tesneni nafoukne jen malo nez pred par dny.. Nevite cim by to mohlo byt? Nejake napady nez se do toho pustim a zacnu laborovat??
Re: podtlak - okno
A drží to potom nafouklý? Napadá mě, že může být někde díra, ale pokud to potom drží tak mě napadá třeba skřípnutá hadička, která to nafoukne pomalu nebo nemá takovej tlak, aby to nafoukla pořádně.
Kdyžtak otevři okno a zkus zavřít páku a koukej jak moc se to nafoukne (aby to bylo utěsněný).
Jinak pokud jsi neměl nastartováno, tak to jde asi 3x-4x než se vyprázdní nádoba.
Kdyžtak otevři okno a zkus zavřít páku a koukej jak moc se to nafoukne (aby to bylo utěsněný).
Jinak pokud jsi neměl nastartováno, tak to jde asi 3x-4x než se vyprázdní nádoba.
- Dlavka
- 205club je můj domov
- Kontaktovat uživatele:
Prave ze sem mel nastartovano :) Protoze si asi tak posledni dva dny rikam ze kdyz jedu tak strasne slysim hukot z venku jak kdybych jel s nedobouchnutyma dverma..
Tak mrkni jak moc se to nafoukne, když budeš mít otevřené okno. Je to pak krásně vidět jak se to těsnění nafoukne přes okno. Jinak je samozřejmě i možný, že ti to protahuje někde jinde, ale to musíš podle poslechu najít sám.
- Dlavka
- 205club je můj domov
- Kontaktovat uživatele:
Jo a Lukasi prosimte psalo se tu ze abych na trmeny z GTI dal 13" kola tak musim ty trmeny trochu zbrousit ze? A nepomohlo by kdybych dal dopredu pulcentimetrove podlozky??
Pomohlo, ale ty máš bendix a já jsem to teď před 14 dnama zkoušel a v pohodě se to tam vejde. Mám teda disky s kulatýma dírama, ale pro jistotu to zkus i u sebe.
- Dlavka
- 205club je můj domov
- Kontaktovat uživatele:
A jake maji rozmery ty disky?? Ja prave se pojedu na jedny podivat tak bych to rad vedel.. A tobe se to veslo vpohode bez brouseni? Protoze ja uz sem si je dal do laku a doslo mi ze este nevim zda to bude ok.
jj mám tam asi cm místa. Rozměr disků přesně nevím, ale prostě jsou to klasický disky na peugeota a ty díry po obvodu jsou kulatý. O víkendu se ti mohu mrknout, ale dřiv se tam nedostanu.
Jinak brzdy nebruš to je podle mě největší kravina co můžeš udělat. Kdyžtak bych možná nějaký ty disky našel takže by nebyl problém ti je za nějakej peníz nechat. I zimáky bych měl kdyby jsi potřeboval. Více kdyžtak po SZ ať se tady věnujem jenom tomu tématu okna.
Jinak brzdy nebruš to je podle mě největší kravina co můžeš udělat. Kdyžtak bych možná nějaký ty disky našel takže by nebyl problém ti je za nějakej peníz nechat. I zimáky bych měl kdyby jsi potřeboval. Více kdyžtak po SZ ať se tady věnujem jenom tomu tématu okna.
- Dlavka
- 205club je můj domov
- Kontaktovat uživatele:
Tak myslim ze toto tema se muze uzavrit, dneska jsem to zkousel a nejak sem to rozgybal takze asi je ok.