konrolky
konrolky
Zdravim.Mam problém s Konrolkama u 205tky.Vyměnil jsem termostat a od té doby mi svítí:teplota,stopka a olej.Když odpojim konektor od čidla na olej tak zhasne vše nevím co to má vše společého.Zkoušel jsem to i u jiného auta a tam to taky zhaslo najednou tak v tom asi chyba nebude.Máte nějakou radu?Je to motor 1.1.Díky
- Zdenek
- Stálý inventář 205clubu
- Rok narození: 1986
- Skutečné jméno: Zdenek
- Kontaktovat uživatele:
Re: konrolky
Tak zásadní věc je, že termostat nemá s těma kontrolkama nic společného.
Pak je taky otázkou, kdy ty kontrolky svítí? Pokud při druhé poloze klíčku bez běžícího motoru, tak je to správně. Po nastartování musí zhasnout.
Pokud svítí pořád, zkus omrknout kostru-na každé straně hned vedle světla z vnitřní strany, mohl jsi při výměně vytáhnout nějaký konektor
Pak je taky otázkou, kdy ty kontrolky svítí? Pokud při druhé poloze klíčku bez běžícího motoru, tak je to správně. Po nastartování musí zhasnout.
Pokud svítí pořád, zkus omrknout kostru-na každé straně hned vedle světla z vnitřní strany, mohl jsi při výměně vytáhnout nějaký konektor
205 1,9 GTI 94kW - další gti ve věčných lovištích
205 1,6 GTI 75kW - sešrotováno
205 1,9 GTI 94kW - uloženka
205 1,9 GTI 88kW - ve výstavbě - 6q převodovka, 94kW motor
DUCATI Monster 2001
205 1,6 GTI 75kW - sešrotováno
205 1,9 GTI 94kW - uloženka
205 1,9 GTI 88kW - ve výstavbě - 6q převodovka, 94kW motor
DUCATI Monster 2001
- draken
- Club admin
- Rok narození: 1991
- Skutečné jméno: Honza
- tel.:: 732440821
pokud to auto neběží, tak nemá tlak oleje, proto je sepnutý čidlo tlaku a soudruzi v peugeotu to vymysleli tak, že když nemá tlak oleje, tak svítí STOP, olej a voda najednou. pokud to svítí i s nastartovanym motorem, tak je buď v háji čidlo nebo ti to nemaže
kontrolky svítí při běžícím motoru.. jinak auto funguje a maže jak má