stavitelny podvozek
-
- Aktivní uživatel
- Rok narození: 1986
- Skutečné jméno: Radek
- tel.:: 604558130
stavitelny podvozek
zdravym nasel jsem tyto stavytelny podvozky ale nemaji tam napsano na jaky typ auta to je,a myslim ze cena je dobra http://www.autokseft.cz/c-4135_4136_413 ... Vmaxx.html a ma nekdo zkusenost z touhle znackou?chtel bych to dat na gticko
Re: stavitelny podvozek
V-max je stejnej jako třeba Raceland a spoustu jinejch značek. Jede to na jedný lince a jen se to dává do jiný krabice. Mám ho na 1.4 a je super, ale na GTIčko bych to nedával to už bude dost těžký. Nicméně jízdní vlastnosti super, snížení super a zatím taky drží (najeto cca 8000). Jinak já ho mám z Německa a stál mě cca 4500 i s dopravou.
Záleží kolik máš financí a co od toho čekáš, ale u GTI bych šel jiným směrem.
Záleží kolik máš financí a co od toho čekáš, ale u GTI bych šel jiným směrem.
- Richi205
- 205 its my life
- Rok narození: 1982
- Skutečné jméno: Richard
- tel.:: 736212648
no a jakym třeba ? nahod odkaz nečeho rozumnyho..:o)
Peugeot 205 Gti 88kw, 1990
Peugeot 205 Look 44kw, 1992 - PRODÁNO
Škoda Octavia 1.9TDi 4x4 6ti kvalt,75kw, 2002
http://forum.205gti.org/viewtopic.php?f=10&t=3850[/size]
Peugeot 205 Look 44kw, 1992 - PRODÁNO
Škoda Octavia 1.9TDi 4x4 6ti kvalt,75kw, 2002
http://forum.205gti.org/viewtopic.php?f=10&t=3850[/size]
Já třeba budu dávat KAYABU AGX a k tomu nějaký pružiny (buď origo nebo snížení tak 25 max)
Ale těch možností je spousta nechci nikoho ovlivnit. Prostě bych šel do něčeho kvalitnějšího než tenhle univerzál. Vím o případu, který po 5000 vytekl (na 206GTI).
Záleží jak moc člověk chce to auto snížit. Pokud vůbec nebo jen minimálně, tak stačí originál + pružiny (KYB, Bilstein apod) ale pokud to člověk chce snížit víc než o 40mm, tak už jedině stavitelnej a tam třeba AVO nebo KW, ale je to samozřejmě o ceně.
Takže je potřeba si řict kolik na to mám a jak moc chci snížit, potom se dá individuálně řešit nějaká varianta.
Ale těch možností je spousta nechci nikoho ovlivnit. Prostě bych šel do něčeho kvalitnějšího než tenhle univerzál. Vím o případu, který po 5000 vytekl (na 206GTI).
Záleží jak moc člověk chce to auto snížit. Pokud vůbec nebo jen minimálně, tak stačí originál + pružiny (KYB, Bilstein apod) ale pokud to člověk chce snížit víc než o 40mm, tak už jedině stavitelnej a tam třeba AVO nebo KW, ale je to samozřejmě o ceně.
Takže je potřeba si řict kolik na to mám a jak moc chci snížit, potom se dá individuálně řešit nějaká varianta.
-
- Aktivní uživatel
no tak finance neco do tech deseti bych dal.no a snizit to zrovna nejak eventualne nepotrebuji kdyz uz tak 15mm max 20mm,jde my spise o to aby to bylo tvrdsi nebo abych si mohl nastavyt tuhost dle potreby a take jaka by me nejlepe vyhovovala.
Napiš mi do SZ rok výroby a výkon auta a mrknu ti na AGXko za kolik bych ti ho sehnal. Do 10 se po slevách myslím vejdeš.
-
- Aktivní uživatel
mas szlukas309 píše:Napiš mi do SZ rok výroby a výkon auta a mrknu ti na AGXko za kolik bych ti ho sehnal. Do 10 se po slevách myslím vejdeš.
Mám raceland na 306 a znovu bych do toho nešel. Zadní tlumiče vytekly hned po pár tisících a přední pravděpodobně taky, jen to neni poznat, protože ty pružiny jsou tvrdý jak šutr. Kamarád na GIII stejná zkušenost.
-
- Uživatel
- Rok narození: 1988
- Skutečné jméno: Venca
Čau, potřeboval bych poradit. Myslíte že tenhle podvozek bude pasovat na moje GTI 75KW. http://www.cmexclusive.cz/detail-produk ... 60-0-40mm/
Jo bude. Obrázek je 100% jenom ilustrační. Předek šteluješ normálně na tlumičích, zadek jenom na torzkách, tam budou maximálně tužší či tuhostně stavitelný tlumiče, ale výškově ne.
-
- Uživatel
Jo to je mi jasný že zadek se bude štelovat pouze torzkama. Jde mi jen oto jestli tam ty tlumiče půjdou.
Určitě půjdou, všechno to bude vycházet ze stejnejch rozměrů takže tam bude všechno i uchycení stabilizátorů. Tak aby to šlo dát na všechny motorizace.
Jenom nevím jestli to není zbytečně drahý (o tý značce jsem nikdy neslyšel) takže to bude podobný jako JOM, Raceland a podobný podvozky, který seženeš už od 5000
Jenom nevím jestli to není zbytečně drahý (o tý značce jsem nikdy neslyšel) takže to bude podobný jako JOM, Raceland a podobný podvozky, který seženeš už od 5000
-
- Uživatel
To já nevím no. Je tam psaný od německýho výrobce, tak snad by mohl být kvalitní, ale kouknu i na ty ostatní co jsi psal.
-
- Uživatel
Tak našel jsem pouze tohle http://www.lztuning.cz/store/goodsdetai ... =RA-SET-18 neměl bys nějaký jiný stránky kde to maj.
- TomGTI
- 205club je můj domov
- Kontaktovat uživatele:
Kupte sériové plynokap. tlumiče třeba Bilstein a když to chcete snížit tak nějáké nižší pružiny ale nekupujte sračky jako je Vmaxx a podobné hrůzy navíc ještě s malou pružinou se s tím někde vysekáte to nemá s tlumičema nic společného,vyhozené peníze.