vymena motoru
-
- Aktivní uživatel
- Rok narození: 1986
- Skutečné jméno: Radek
- tel.:: 604558130
vymena motoru
mam v pugu 1.2ku a budu tam davat 1.4ku staci jen vyndat motor a dat tam tu 1.4 a vse zapojit?bude to vsechno stejny?nebo se neco lisi?
Re: vymena motoru
Ano stačí + ještě musíš vyměnit řídící jednotku. Jinak je všechno stejný. Já osobně jsem ještě upravoval část výfuku (tu kolem motoru), ale nevím jestli to bylo jenom můj výmysl, nebo ne, ale nešel mi pořádně dotáhnout tak jsem ho musel o kousek prodloužit.
-
- Aktivní uživatel
ano to je jasne ze i ridici jednotku ja jen pro jistotu a stim vyfukem uvydime jak to dopadne ale hlavni je ze staci vymenit a budu moci treba jeste ten den
Nejhorší je všechno odpojit a pak připojit. Samotnej motor drží na pár šroubech, ale ta příprava nějakej čas zabere.
-
- Aktivní uživatel
verim ze nejhorsi je to vse odpojit a pak zase zapojit a ta priprava,ale tak za dva dny max by se to dalo stihnout.
- vinorak
- odborník
- Skutečné jméno: Tomas
- tel.:: 0
výfuk jsem nepředělával, normálně pasoval za 4 hodiny bylo všechno odpojený, pak tak hoďku ven a dovnitř a tak dalších 5 hodin a zavrčel. Ale vždycky tě můžou spomalit zarezlý šrouby atd. já měl kliku, že třeba ramena a poloosy jsem měl vyndaný asi půl roku předtim, takže sem nic neurval a vše šlo na první pokus