205 cti cabrio pininfarina

Pro všechny, kteří chtějí volně diskutovat o svém autě
Odpovědět
coffe
Nováček
Nováček
Rok narození: 1988
Skutečné jméno: martin
tel.:: 602967984

205 cti cabrio pininfarina

Příspěvek od coffe »

ahoj všichni,také se představím,zatím se rozkoukávám a zjištuji pravidla,možnosti a snažím se proniknout do fungování.Před měsícem jsem zakoupil 205 1,9Cti cabrio pininfarina,řada z vás to auto jistě zná z inzerátů a i zde jsem v nějaké diskuzi viděl odkaz na dnes už moje autíčko.Nejsem žádný mechanik,na autě si sám neudělám téměř nic,ale přezto bych chtěl 205ku dostat do co nejoriginálnějšího stavu.Určitě co nejdřív dodám nějaké fotky,ale do tuningu se pouštět nechci,edice pininfarina je podle mne sama o sobě tovární tuning a auto jsem koupil v dost původním stavu takže budu prostě měnit co se dá..koukal jsem že to rozhodně nebude nic snadného,předek a zadek Gti neni problem,ale boky?No zkrátka budu zde žádat o hodně rad,zkušeností a dílů ;-) už dva týdny jsem v kolotoči shánění dílů a jsem dost mrzutý,za dva týdny mělo jít auto komplet do laku,ale chybí boční plasty Gti(pokud jsou to vůbec ty co potřebuji,vycházím totiž z toho že jsou shodné s Cti),dále nemohu sehnat plastové lemy na Gti blatníky které již mám,jentak asi neseženu ani koplet gumičky kolem oken(nevím jak se to nazívá doopravdy)interier celkem zachovaly,na ten přijde řada asi naposled...motor se zatím zdá v poho,ale nevihne se výměně snad všeho což problém nebude...Až bude auto tak nějak v celku rád bych objížděl clubové srazy a podělil se o tu radost...jaké koliv připomínky,dotazy,náměty,rady vítám a budu za ně velmi vděčný..zdravím tedy všechny členy
ZdenekPaul
Stálý inventář 205clubu
Stálý inventář 205clubu
Rok narození: 1991
Skutečné jméno: Z. Paul

Re: 205 cti cabrio pininfarina

Příspěvek od ZdenekPaul »

Welcome home :m:
Peugeot 205 1.9 Diesel -> 1.8 Diesel
EX:
Peugeot 205 1.4 - byl na díly, posloužil mnoha lidem a může být na sebe pyšný
coffe
Nováček
Nováček

očekávám smích

Příspěvek od coffe »

očekávám smích,ale už to študuji druhý den a i po přečtení manuálu pro nové členy atd..se nemohu dopídit jak se členem stát a jak u mého jmena mít fotku svého auta. :myslim: našel jsem předvyplněný formulář,ale nedá se do něj doplnovat a už vůbec nevim kam a komu ho vlastně poslat,to ten formulář mám zkopírovat hodit do mailu a poslat komu?prostě jsem dokonale zmaten,pokud by měl někdo chut poradit idiotovi s asi jednoduchou věcí,tak at se ozve jinak se nezačlením :roll: dik
Přílohy
to je můj mazlík,jistě řada z vás zná tuhle severočeskou bazarovku
to je můj mazlík,jistě řada z vás zná tuhle severočeskou bazarovku
Peugeot_205_1_9_GTi_Pininfarina_2.jpg (36.45 KiB) Zobrazeno 5603 x
draken
Club admin
Club admin
Rok narození: 1991
Skutečné jméno: Honza
tel.:: 732440821

Re: očekávám smích

Příspěvek od draken »

vítej, členem už jsi ;-) , na hlavní stránky to stejně nikdo už 3 roky nedává, tak formulář neřeš. avatar (obrázek u nicku) si nastavíš v uživatelskym panelu>profil>avatar. Taky si můžeš založit téma v příbězích našich 205 a dávat fotky jak s autem postupuješ.
Hroche
Stálý inventář 205clubu
Stálý inventář 205clubu
Skutečné jméno: Tom

Re: očekávám smích

Příspěvek od Hroche »

další kabrio na clubu paráda :up:
Hroche
Stálý inventář 205clubu
Stálý inventář 205clubu

Příspěvek od Hroche »

dost důležité je v jakém stavu je střecha. pokud chceš do auta nasypat nějaký peníze aby to k něčemu vypadalo začal bych od střechy
coffe
Nováček
Nováček

cruis

Příspěvek od coffe »

takže se asi pustím prvotně do motoru aby to taky dojelo(a hlavně mě vrátilo do Budějc) na nějakej srazík kde načerpám inspiraci a rady...léto je za dveřma tak doufam že srazů bude hodně,mimochodem pokud je nekdo ze členů jihočech můžem dát minisraz a takzvaný jihočeský cruis :car:
Hroche
Stálý inventář 205clubu
Stálý inventář 205clubu

Příspěvek od Hroche »

sloučil jsem ti tři vlákana do jednoho aby tu byl pořádek
Davo
205 its my life
205 its my life
Skutečné jméno: David

Příspěvek od Davo »

gratuluji k CTI :up: , podle mě jedna z mála, co ještě stála za koupi, ikdyž tohle auto fakt dlouho nikdo nechtěl a snad se ho nezbavíš před dokončením ;-)
Peugeot 205 1,9 CTI
Peugeot 205 1,9 CTI
Peugeot 205 1,8 D
Peugeot 306 HDi
Odpovědět