Tak vytáhnu mrtvolu, doufám že se na mě nikdo nebude zlobit. Jedná se o 1.4ku TU.
Potřebuju poradit co ještě měnit :D Od té doby co sem prohodil motor, tak jezdím asi z 8L ať dělám co dělám. Vstřikování, eletrika apod. zůstalo původní, jediný co se nepřehazovalo ze starýho motoru je rozdělovač (víčko a palec sem dával nový). Je možný aby to bylo rozdělovačem? Auto jinak jezdilo celkem normálně. Asi před měsícem se na auto dal otevřené výfuk (50ka trubka a 2 průchozí tlumiče) a od té doby to za studena při rozjezdu kucká, musim tomu trošku pomoct spojkou a vyššíma otáčkama

, jak se už dá do pohybu, tak v určitým pásmu sešlápnutí plynu jede na 3, stačí přidat nebo ubrat a je to v cajku. Vždycky asi po 10km jízdy na mě blikla kontrolka motoru, hlásí to chybu 51, lambda. Lambdu sem přehodil za jinou, která tam podle čísla patří a kontrolka se po 10km zase rožne, ale po chvilce zhasne (rožnutí a zhasnutí doprovází zakuckání motoru). Když jedu ustálenou rychlostí 90-100(3000-3500ot) tak motor chvilkama tak na vteřinu vynechá a hned se zase chytne. Asi půl kiláku od baráku mě to přestalo jet uplně, dokud sem nepohnul s plynem.
Omlouvám se za takové šílené a vyčerpávající román, ale snad mě někdo dokáže poradit

. Už mě ta bestie začíná trochu srát
edit: pod plným plynem jede jak utržená z řetězu, nekucká a táhne až do 6500