1,1 Look nestartuje
-
- Nováček
- Rok narození: 1992
- Skutečné jméno: Pavel
1,1 Look nestartuje
mam dotaz, auto mi po vycisteni skrtici klapky nechce chytnout.. pri startovani tam nekde neco lupne ale motor ani nenaskoci, nevite nekdo prosim cim by to byt? predem diky za odpovedi..
- draken
- Club admin
- Rok narození: 1991
- Skutečné jméno: Honza
- tel.:: 732440821
Re: 1,1 Look nestartuje
jde tam benzín? hází jiskru? co všecko jsi rozebíral?
-
- Nováček
je to benzin.. na jiskru mrknu..skrtici klapku a chladic, ale spis bych to videl na starter..
ted ze sebe udelam trosku vola, ale ja ho proste nemuzu najit :/
ted ze sebe udelam trosku vola, ale ja ho proste nemuzu najit :/
Naposledy upravil(a) burner dne 10 kvě 2012 17:07, celkem upraveno 1 x.
- draken
- Club admin
otázka nezněla jestli je to benzín, ale jestli ti to vstřikuje. jinak to je strašně obecný, co tady popisuješ. může to být cokoliv. od startéru, po skočený rozvody, atd.
-
- Nováček
benzin do klapky normalne jde.. ale jiskra nejspis ne.. nemam tu ted nikoho k ruce kdo by mi otocil klickem..
rozvodu jsem se ani nedotkl.. a starter se predemnou asi schoval.. kde by mel bejt?
rozvodu jsem se ani nedotkl.. a starter se predemnou asi schoval.. kde by mel bejt?
- draken
- Club admin
pod vstřikováním
-
- Nováček
tak mam tu "pokrok" starter jsem nasel, poklepal ho.. a zacal tocit, ale motor neroztoci
edit. nasel jsem ho tesne pred tim nez jsem si to tady precetl, ted uz toci jako kdyz netoci a pali jako krava..
nenapada te kde by jeste mohl bejt zakopanej pes?
resp. jaka je sance ze je v haji starter? mam tu jeste nahradni z predchoziho auta, takze bych ho pripadne mohl vymenit, ale mam takovou obavu, ze tam bude i neco dalsiho krom starteru.. ale ted jen teoretizuju.. jakej mas na to nazor ty?
edit. nasel jsem ho tesne pred tim nez jsem si to tady precetl, ted uz toci jako kdyz netoci a pali jako krava..
nenapada te kde by jeste mohl bejt zakopanej pes?
resp. jaka je sance ze je v haji starter? mam tu jeste nahradni z predchoziho auta, takze bych ho pripadne mohl vymenit, ale mam takovou obavu, ze tam bude i neco dalsiho krom starteru.. ale ted jen teoretizuju.. jakej mas na to nazor ty?
- draken
- Club admin
nějak nechápu jestli to motorem točí nebo ne jinak jestli to pálí a vstřikuje, tak to musí blafnout
-
- Nováček
no nejdriv netocil, pak tocil a ted uz zase netoci... uz v nem zase jen lupne a ztichne..
- draken
- Club admin
tak to je v háji, nebo do něj jde málo proudu. zkus očistit očka
-
- Nováček
dnes už jsem to vzdal.. zítra nebo během víkendu na to mrknu a dám vědět jak to dopadlo..
zatím díky moc
p.s. nemohlo by to bejt způsobený tím, že jsem zaizoloval to co vůbec nevím k čemu slouží - předevčírem jsi mi k tomu něco psal ten váleček s pružinkou co je z boku škrtící klapky a vedou od něj 2 dráty do toho konektoru..?
zatím díky moc
p.s. nemohlo by to bejt způsobený tím, že jsem zaizoloval to co vůbec nevím k čemu slouží - předevčírem jsi mi k tomu něco psal ten váleček s pružinkou co je z boku škrtící klapky a vedou od něj 2 dráty do toho konektoru..?
- Mitja
- Stálý inventář 205clubu
- Rok narození: 1986
- Skutečné jméno: Ondra
- tel.:: 0
- Kontaktovat uživatele:
Ze by to co jsi zaizoloval to byl krokovy motorek, ktery ti drzi volnobeh?burner píše:dnes už jsem to vzdal.. zítra nebo během víkendu na to mrknu a dám vědět jak to dopadlo..
zatím díky moc
Jinak kdyz sundas hadice a filtr od sani, tak jde starter docela rozumne vymenit, drzi na 3 sroubech. Stahni si prirucku "Jak na to".
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Peugeot 205, 1.1i (44kw), color line, '91 - na vikendy
Renault Megane II sedan, 1.4 16V (72kw), sportway, '09 - hlavni auto
Peugeot 306 sedan, 1.6i (65kw), '95 - na dojezdeni
CPI Popcorn, 50 ccm, '03 - ceka na opravu
Škoda Fabia II 1.4 TDI (59kw), '06 - prace/Misa
Peugeot 205, 1.1i (44kw), color line, '91 - na vikendy
Renault Megane II sedan, 1.4 16V (72kw), sportway, '09 - hlavni auto
Peugeot 306 sedan, 1.6i (65kw), '95 - na dojezdeni
CPI Popcorn, 50 ccm, '03 - ceka na opravu
Škoda Fabia II 1.4 TDI (59kw), '06 - prace/Misa
-
- Nováček
zaizoloval jsem takovej váleček s pérkem co je když stojíš pred autem přimo proti tobě na škrtící klapce, byla na nich vydřená bužírka, tak jsem to potáhl cínem a schoval smršťovací bužírkou...
viz: Tenhle příspěvek
ale jestli se nepletu a krokovej motorek je takovej malej, černej, kulatej bazmekt, se dvěma ušima pro šrouby, tak ten jsem dole měl, protože na něm byl jeden šroub bez hlavičky, takže jsem šrouby vyměnil..
viz: Tenhle příspěvek
ale jestli se nepletu a krokovej motorek je takovej malej, černej, kulatej bazmekt, se dvěma ušima pro šrouby, tak ten jsem dole měl, protože na něm byl jeden šroub bez hlavičky, takže jsem šrouby vyměnil..