Chameleon

Pro všechny, kteří chtějí volně diskutovat o svém autě
Odpovědět
stanlez
205 its my life
205 its my life
Skutečné jméno: Stano

Chameleon

Příspěvek od stanlez »

(túto chorobu by som nazval asi Pežotizmus č. 205) :urg: . Zasa som kúpil mačku vo vreci, ako ste si už určite mnohí všimli. Ale tak to bolo pri každom, ktoré som mal, spravil som a predal :( . Ľutujem predaj prvej, teraz igorovej, tú som mal najradšej :cry: Druhá, Jimmyho mi až tak k srdcu neprirástla, ale predsa som jej venoval všetko svoj čas a staval ju vo svoj obraz, ale vždy som v kútiku duše dúfal a čakal, že sa mi do rúk dostane práve tento fialový netvor, s roveráckou farbou typu KMN (kur** Maria Nazaretská). čo čert však nechcel dostala sa mi do rúk práve vtedy, keď som do červenej nahodil motor :cry: . Nemohol som si nechať oboje, aj keď by som mal najradšej všetky tri. Ostala teda táto jedna...všetci tvrdili ako ma pán majiteľ nehorázne okabátil, keď mi povedal, že tam stačí dať štartér a voziť sa. No PRD, ale ja som to vedel, bral by som ju aj keby bola zhorená :zin: :smich: . Mám ju už asi 2 mesiace a ešte ani neviem čo v sebe skrýva. Len podľa rečí čo som počul zľava a zprava je to vraj 1,6 GTI, ktorá bola špecialne upravená v Taliansku a vyvezená do Švajčiarska, údajne mala 131 HP...musela byť na to sranda zhánať veci...Ale ako auto putovalo po celom meste, všetci chceli lietať 300 km/h za 3 litre spotreby. Pomenili váhy, sanie, indukciu a teraz je to tam kde to je. Pevne verím, že zajtra mi prídu tie zvody, hned sa púšťam do toho. Doposiaľ by som sa chcel poďakovať všetkým radcom z tohto fóra, ktorí mi vo veľa veciach pomohli. Najväčšia vďaka však patrí Drakenovi, ktorý ma tiež podporil hmotnou vecou v podobe rozdelovača, ktorý Chameleona oživil, taktiež za veľkú kopu podpory a rád. Dám sem nejaké fotky všetkých čo som mal, chcem to vidieť pod sebou :m: Svit-Bratislava-Nitra
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Hyundai S Coupe - SOLD
Peugeot 205 1,9 GTI - SOLD
Peugeot 205 1,9 GTI - SOLD
Peugeot 205 1,6 GTI - SCRAPED
VW Golf MKII GTI KR - SOLD
Peugeot 406 2.0HDi - SOLD
Jeep Cherokee XJ 2.5 TD - SOLD
Peugeot 205 1,9 Gentry - SOLD
Fiat Cinquecento 1.1 Sporting - SOLD