dimma cti

Představte své 205ky nebo projekty na čem zrovna pracujete

Moderátor: rada

losjarynos
ostuda
ostuda
tel.:: 604665857

dimma cti

Příspěvek od losjarynos »

Zdravim jsem tu opet ale pod jinym jmenem, tak co napsat o mem milackovi.Je to PEUGEOT 1.9 Cti 75 kw Dimma. Mam ho uz ctyri roky a neustale ho kutim ,asi to nikdy nezkonci, ale rad se v nom hrabu. Hned jak jsem si ho dovezl,tak prisla rada na novy vyfuk ze strakonic to byla dlouha cesta,byvaly majitel mi ani nerekl ze nejde sahara a v celem tom nadseni sem si nevsiml ze tece vodni pumpa ,takze sem tam nejaka ta zacpa po ceste domu :arrow: k nam na moravu do Pustejova, mel jsem co delat abych to neuvaril,za to mu moc dekuji. :roul: Doma po par dnech jezdeni jsem si uvedomil ze pazout je v dost ubohem stavu...Zaclo to tim ze jsem vytrhal ty pojebane neony, el.to bylo dilo samo o sobe :zin: 15m dratu uplne k nicemu, potom brzdy vse nove jak predek tak zadek.Prvni zimu jsem s nim jezdil do ostravy do prace termostat nefunkcni a jel na 3 valce ,hrozne .chtelo se mi :cry: tak sup do servisu, nove pistni krouzky,vlozky,rozvody a vodni pumpa...po zajeti jezdi nejspis tak jak ma :car: nove pneu taky palka jako prase ale jsem v klidu...velky wufr od fly jsem prodal protoze byl pres cely kufr a dunelo to jako nekde v tunelu.Nechl jsem ocalounit tapeciry alkantrou cerna, cervena je to moc pekne uplne to prokouklo. Od clena Davida ktereho navstevuji v garazi ve studece ten ma taky moc pekne Cti-cko ale nemaho jeste hotove jsem ziskal origo volant ,sajtru,zrcatka a jesta par drobnosti kter uz samostatne asi nesezenu...za to velky dik...
Přílohy
aktualni foto
aktualni foto
foto jak jsem si ho dovezl.hrozny volant a jeste horsi sajtra ale uz je to pryc i ty hrozne potahy
foto jak jsem si ho dovezl.hrozny volant a jeste horsi sajtra ale uz je to pryc i ty hrozne potahy
me se libi a co Vam
me se libi a co Vam
tady ma pazoutek domecek na jare vyjede a jak prijdou prvni mrazy tak jde na spalky a zahajuje zimni spanek
tady ma pazoutek domecek na jare vyjede a jak prijdou prvni mrazy tak jde na spalky a zahajuje zimni spanek
losjarynos
ostuda
ostuda

motor

dneska jsem se nudil tak jsem cistil motor a pekne to prokouklo
Přílohy
pazout 013.jpg
losjarynos
ostuda
ostuda

Re: dimma cti

losjarynos píše:Zdravim jsem tu opet ale pod jinym jmenem, tak co napsat o mem milackovi.Je to PEUGEOT 1.9 Cti 75 kw Dimma. Mam ho uz ctyri roky a neustale ho kutim ,asi to nikdy nezkonci, ale rad se v nom hrabu. Hned jak jsem si ho dovezl,tak prisla rada na novy vyfuk ze strakonic to byla dlouha cesta,byvaly majitel mi ani nerekl ze nejde sahara a v celem tom nadseni sem si nevsiml ze tece vodni pumpa ,takze sem tam nejaka ta zacpa po ceste domu :arrow: k nam na moravu do Pustejova, mel jsem co delat abych to neuvaril,za to mu moc dekuji. :roul: Doma po par dnech jezdeni jsem si uvedomil ze pazout je v dost ubohem stavu...Zaclo to tim ze jsem vytrhal ty pojebane neony, el.to bylo dilo samo o sobe :zin: 15m dratu uplne k nicemu, potom brzdy vse nove jak predek tak zadek.Prvni zimu jsem s nim jezdil do ostravy do prace termostat nefunkcni a jel na 3 valce ,hrozne .chtelo se mi :cry: tak sup do servisu, nove pistni krouzky,vlozky,rozvody a vodni pumpa...po zajeti jezdi nejspis tak jak ma :car: nove pneu taky palka jako prase ale jsem v klidu...velky wufr od fly jsem prodal protoze byl pres cely kufr a dunelo to jako nekde v tunelu.Nechl jsem ocalounit tapeciry alkantrou cerna, cervena je to moc pekne uplne to prokouklo. Od clena Davida ktereho navstevuji v garazi ve studece ten ma taky moc pekne Cti-cko ale nemaho jeste hotove jsem ziskal origo volant ,sajtru,zrcatka a jesta par drobnosti kter uz samostatne asi nesezenu...za to velky dik...
Přílohy
tady ma pazoutek domecek jak prijdou prvni mrazy tak sup na spalky a je zahajen zimni spanek,a na jare opet vyrazi
tady ma pazoutek domecek jak prijdou prvni mrazy tak sup na spalky a je zahajen zimni spanek,a na jare opet vyrazi
losjarynos
ostuda
ostuda

losjarynos píše:
losjarynos píše:Zdravim jsem tu opet ale pod jinym jmenem, tak co napsat o mem milackovi.Je to PEUGEOT 1.9 Cti 75 kw Dimma. Mam ho uz ctyri roky a neustale ho kutim ,asi to nikdy nezkonci, ale rad se v nom hrabu. Hned jak jsem si ho dovezl,tak prisla rada na novy vyfuk ze strakonic to byla dlouha cesta,byvaly majitel mi ani nerekl ze nejde sahara a v celem tom nadseni sem si nevsiml ze tece vodni pumpa ,takze sem tam nejaka ta zacpa po ceste domu :arrow: k nam na moravu do Pustejova, mel jsem co delat abych to neuvaril,za to mu moc dekuji. :roul: Doma po par dnech jezdeni jsem si uvedomil ze pazout je v dost ubohem stavu...Zaclo to tim ze jsem vytrhal ty pojebane neony, el.to bylo dilo samo o sobe :zin: 15m dratu uplne k nicemu, potom brzdy vse nove jak predek tak zadek.Prvni zimu jsem s nim jezdil do ostravy do prace termostat nefunkcni a jel na 3 valce ,hrozne .chtelo se mi :cry: tak sup do servisu, nove pistni krouzky,vlozky,rozvody a vodni pumpa...po zajeti jezdi nejspis tak jak ma :car: nove pneu taky palka jako prase ale jsem v klidu...velky wufr od fly jsem prodal protoze byl pres cely kufr a dunelo to jako nekde v tunelu.Nechl jsem ocalounit tapeciry alkantrou cerna, cervena je to moc pekne uplne to prokouklo. Od clena Davida ktereho navstevuji v garazi ve studece ten ma taky moc pekne Cti-cko ale nemaho jeste hotove jsem ziskal origo volant ,sajtru,zrcatka a jesta par drobnosti kter uz samostatne asi nesezenu...za to velky dik...
Přílohy
pazout 048.jpg
pazout 049.jpg
pazout 050.jpg
moje laska
moje laska
a tady jedna od souseda edle z garaze ma tam hadraplany super svezeni pardni ulet
a tady jedna od souseda edle z garaze ma tam hadraplany super svezeni pardni ulet
losjarynos
ostuda
ostuda

tak zde je jeste mala vzpominka na meho prvniho pazouta 1.9 D super spotreba ale zadny divocak.....dodnes me sere ze jsem ho prodal :cry:
Přílohy
Obraz000.jpg
Obraz000.jpg (294.98 KiB) Zobrazeno 7432 x
Obraz002.jpg
Obraz002.jpg (121.58 KiB) Zobrazeno 7432 x
Obraz001.jpg
Obraz001.jpg (121.75 KiB) Zobrazeno 7432 x
losjarynos
ostuda
ostuda

jo a kdyby to nekoho zajimalo tak ten predni naraznik je z oplu corsa rv. okolo 90
losjarynos
ostuda
ostuda

mam v umyslu dat na pazouta tyhle kola,,,,co na to rikate :fran: http://auto.bazos.cz/inzerat/23930222/A ... 00-R16.php dik za nazory :Merci:
losjarynos
ostuda
ostuda

tkze dneska bylo moc krasne. :fran: tak jsem si rekl ze si umyju auto a asi za pul hodky po nalesteni zaclo chcat jako prase a jeste kroupy :cry: :cry:
Přílohy
P5080031.JPG
P5080028.JPG
P5080029.JPG
P5080027.JPG
losjarynos
ostuda
ostuda

a takhe to u nas vypadalo potom..takze pazout je zase jako prase
Přílohy
P5080035.JPG
P5080035.JPG
P5080033.JPG
P5080034.JPG
P5080032.JPG
losjarynos
ostuda
ostuda

:car: :car: zrovna jsem se vratil z technicke kontroly :fran: a vse :up: sice ten vyfuk se mu moc nelibil :myslim: ale dobre,,, akorat kluci shanim zani pas pro 205 cabrio,,,, to my rekl ze jak ho priste nebudu mit ,tak mi to neda.....takze pristi tyden na nasi svatbu poficim pazoutem :car: :car: tvrda prace se vyplatila :fran: :fran:
losjarynos
ostuda
ostuda

kluci, mam dotaz, tady na netu jsem sehnal borce co dela nerez prstynky a chci si tam nechat udelat PEUGEOT a pod tim bude 205 Cti...nejsem si vsak jisty jak ma byt ten napis :myslim: Cti :myslim: vse velke nebo jen to C. zadam radu dik
losjarynos
ostuda
ostuda

Zdarec všichni, včera jsem měl svůj velký den, jak pro nás dva,tak pro pažouta. Tímto se vám chci pochlubit. Nebojte se toho, pokud je to ta pravá, nic nehrozi
Přílohy
015.jpg
losjarynos
ostuda
ostuda

kluci, nemate nahodou kontakt na nekoho kdo prevaruje plechace :Merci: :Merci:
losjarynos
ostuda
ostuda

kluci, kdyby nekdo mel navic zadni svetla ,novy model ,tak mi je vemte zitra na sraz, za rozumnou cenu dik
losjarynos
ostuda
ostuda

tak uz jsou doma
Přílohy
P7200271.JPG
Odpovědět