Peugeot 205 Look
Moderátor: rada
- Drtikoll01
- Uživatel
- Rok narození: 1992
- Skutečné jméno: Radek-Drtikoll
- tel.:: 728354
Peugeot 205 Look
zdravím,
dnes se mi stala taková příhodička, byl jsem se svou 205 v Teplicích a u Olimpie stála jedna v GTI, postavil sem se vedle, mladej smrad přišel a začal se smát, říkám čemu se řechtáš? Prej tekovej šrot hoď do šrotu, a začal že má GTI, 1,9 obsah 130 koní blabla a tak , měl ho hezčí než já to je fakt, ale co je na tom?
chci se tedy zeptat, je špatný že chci mít svího chudáčka? nebo se za něj mám stydět? Nevím, když už mě začal štvát tak sem ho poslal někam, nemám laděnej vejfuk, nemám sportovní tlumiče, nemám prodloužení střechy, ani spojlery nic, jel običejnou 205tku s chudou výbavou,
chtěl bych znát Váš názor, neznám to auto ale vím jedno, pryč ho nedám, zítra to bude týden co jsem ho koupil, spoustu toho o něm nevím, a spoustu bych toho vědět chtěl, spoustu bych toho chtěl udělat ale taky se toho bojím, Neni to škodovka kterou znám jak svoje boty,
Když tak nějaký fotky zde http://drtikoll01.rajce.idnes.cz/Peugeot_205/
Jen bych poprosil, buďte upřímní, je to můj miláček, chci znát jen názor, předem děkuji za přízpěvky
dnes se mi stala taková příhodička, byl jsem se svou 205 v Teplicích a u Olimpie stála jedna v GTI, postavil sem se vedle, mladej smrad přišel a začal se smát, říkám čemu se řechtáš? Prej tekovej šrot hoď do šrotu, a začal že má GTI, 1,9 obsah 130 koní blabla a tak , měl ho hezčí než já to je fakt, ale co je na tom?
chci se tedy zeptat, je špatný že chci mít svího chudáčka? nebo se za něj mám stydět? Nevím, když už mě začal štvát tak sem ho poslal někam, nemám laděnej vejfuk, nemám sportovní tlumiče, nemám prodloužení střechy, ani spojlery nic, jel običejnou 205tku s chudou výbavou,
chtěl bych znát Váš názor, neznám to auto ale vím jedno, pryč ho nedám, zítra to bude týden co jsem ho koupil, spoustu toho o něm nevím, a spoustu bych toho vědět chtěl, spoustu bych toho chtěl udělat ale taky se toho bojím, Neni to škodovka kterou znám jak svoje boty,
Když tak nějaký fotky zde http://drtikoll01.rajce.idnes.cz/Peugeot_205/
Jen bych poprosil, buďte upřímní, je to můj miláček, chci znát jen názor, předem děkuji za přízpěvky
- draken
- Club admin
- Rok narození: 1991
- Skutečné jméno: Honza
- tel.:: 732440821
Re: Peugeot 205 Look
z toho si nic nedělej, je to vůl, tohle bych já nikomu nikdy neřekl auto máš pěkný, tak co a do cíle tě taky doveze
- Drtikoll01
- Uživatel
Ano je, ale je taky pravda, kastle je krásná, fakt že jo, ale chce to opravit ( hlavně předek, motor, hnací soustavu, brzdy, a elektriku ), měl tam toho mnohem víc, já mám fakt chudáka, ale ....... nevím na koho se obrátit s radami, nevím kde sehnat manuál, nevím téměř nic, koukal sem na auta členů a jsou mnohem hezčí než ten můj,drakenx700 píše:z toho si nic nedělej, je to vůl, tohle bych já nikomu nikdy neřekl auto máš pěkný, tak co a do cíle tě taky doveze
ale děkuji, čekal sem že napíše někdo něco ve smyslu hoď to do šrotu či tak, je mi ho líto, nechci ho dát pryč,
jestli můžu, hádaly sme se s bráchou že to je jako 309, je to tak? myslím předek, že jde ze 309tky na 205tku, budu mít spoustu otázek, nemůžu na to sehnat manuál, nevěděl bys o něčem? je tam motor 1,4 XE ( teda co jsem četl na Clubu )
- ZdenekPaul
- Stálý inventář 205clubu
- Skutečné jméno: Z. Paul
A proč si mi nerozbil hubu?
Je jedno jaký máš motor, výbavu, model ... Všechno je to o řidiči ;)
Nic si z toho nedělej tady je to jedno
Peugeot 205 1.9 Diesel -> 1.8 Diesel
EX:
Peugeot 205 1.4 - byl na díly, posloužil mnoha lidem a může být na sebe pyšný
EX:
- Drtikoll01
- Uživatel
když koukám co máte za auta tak se docela stydím, připadám si takovej podřadnej, samí GTI, samá kilowatáž a doplňky, a já jen običejnou chudinku
- draken
- Club admin
tak je tu někde ke stažení "jak na to" A to že to nemá výbavu je jen otázka peněz, času a trocha zručnosti. 205ka je krásná v tom, že si ji můžeš upravovat do alelůja. jinak 309 co se týče kastle, tak je trochu širší, ale motor je stejnej a princip taky
- Drtikoll01
- Uživatel
Jí sedět kvůli deb*lovi kterej frajeří? Ne to fakt nechci, když sem slišel ten zvuk bylo to jako kdyby tatra měla laďák, 100% to nemělo povolenou hodnotu hluku,ZdenekPaul píše:A proč si mi nerozbil hubu?
- ZdenekPaul
Hodně věcí tady najdeš, stačí prozkoumat forum pořádně :)
Hodně lidí tu má taky vraky, i já :) začínal jsem s obyč dízlem v sociálu a teď mam skoro výbavu jako GTI :) jak říká draken, otázka peněz a času
Jedna výchovná ještě nikomu neuškodila
Edit: moc nekoukej na povolený věci na autě hodně aut tady má něco bez atestu ale pššt
Hodně lidí tu má taky vraky, i já :) začínal jsem s obyč dízlem v sociálu a teď mam skoro výbavu jako GTI :) jak říká draken, otázka peněz a času
Edit: moc nekoukej na povolený věci na autě hodně aut tady má něco bez atestu ale pššt
Naposledy upravil(a) ZdenekPaul dne 06 srp 2012 20:59, celkem upraveno 1 x.
EX:
EX:
- Drtikoll01
- Uživatel
http://www.youtube.com/watch?v=MS-MxaW5mUw
http://www.youtube.com/watch?v=uuE5DMleGKA
http://www.youtube.com/watch?v=-fi2Pb2hS3k
a ještě jedno které se právě teď nahrává,
PS u prvního vypněte zvuk, :D
http://www.youtube.com/watch?v=uuE5DMleGKA
http://www.youtube.com/watch?v=-fi2Pb2hS3k
a ještě jedno které se právě teď nahrává,
PS u prvního vypněte zvuk, :D
- draken
- Club admin
tak všecko jde postupem času, já jsem taky kdysi koupil holýho ropáka bez výbavy a po pár letech je z něj něco jako gti. to je všecko o tobě jak moc si s tim budeš chtít hrát a vrážet do toho prachyDrtikoll01 píše:když koukám co máte za auta tak se docela stydím, připadám si takovej podřadnej, samí GTI, samá kilowatáž a doplňky, a já jen običejnou chudinku
- Drtikoll01
- Uživatel
jedna výchovná? to nejde,ZdenekPaul píše:Hodně věcí tady najdeš, stačí prozkoumat forum pořádně :)
já neci mít výbavu jako GTI bo co do toho dávali, jen bych chtěl já nemám středový ofuky jen takovou záslepku,
chtěl bych do ní dát displeje a udělat digitální otáčkoměr, voltmetr, ampérmetr, a teploměr, a pár kontrolek jako zamčení kufru, zpátečka, spuštěnej ventilátor, a tak podobně, jako sem to měl ve škodovce, chci si s ním vyhrát no, ale jen tohle, s tím že to kdykoli odpojím vyndám ten plast a dám záslepku a budu to mít zase jako původní, pak ještě chlupatici na zadní plato a rádio na Flashku, 40W repro popřípadě i přední mlhovky ( Mám modrý takový nízký )
ale vše že se bude dát kdykoli sundat
- Drtikoll01
- Uživatel
Jen tak náhodou ( zda se to nesmí tak se omlouvám ) jak mi tam chybí ty ofuky jak je ta záslepka středová, nemá jí někdo? nechtěl by někdo podarovat, nerad bych jezdil s dírou v palubovce.
- draken
- Club admin
hele, asi je najdu, zejtra dám vědět
- Drtikoll01
- Uživatel
Děkuji:)drakenx700 píše:hele, asi je najdu, zejtra dám vědět
Můžu se zeptat?
asi o 205 víš ( víte ) hodně, jaký s ním máte skušenosti? zjistil sem že se chová jako kačena, pomalu nežere, ale jak jsem již zmiňoval, chce to opravit hnací soustavu a brzdy ( hlavně ručku když mi ji kámoš strhnul brzdí jedno kolo ),
v zatáčkách chroupe, chec to vyměnit svisláky i kuláky, a lamelu taky, nemám s tím skušenosti, peugeota jsem nikdy neměl, projíždím fórum a je tam samá GTI, a ropáci, a XRS či co jsem to viděl, ale stále jsem nenašel odpovědi na moje otázky,,,, škoda že tu neni chat, to by byla pecka, jsem na lidech a v dobách místnosti Autíčko ( nechci propagovat server lidé.cz ) jsme řešily všechno co se aut týkalo, rady, pomoc i jen tak pokecat, nebyl uživatel kterej přišel a nevyřešil problém, jenže ty doby jdou pryč
- ZdenekPaul
Scroluj dolu a uvidíš že najdeš i chat
EX:
EX: